Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Tab S6 Lite 2020 4K'ya buldum sizde kullanışlı olur mu?
Tab S9 FE 2.el alayım dedim 9K-10K istiyorlar bu tablet için 9K falan çok diye düşünüyorum.
Huawei falan kalemli ve uygun fiyatlı 2. el bulamadım.
Kalemi de varsa S6 Lite 2020 4K'ya değer. Not alma vs. işini görür. Tek sıkıntısı Android 13'te olması.
S6 Lite (2024) bak.Tab S6 Lite 2020 4K'ya buldum sizde kullanışlı olur mu?
Tab S9 FE 2.el alayım dedim 9K-10K istiyorlar bu tablet için 9K falan çok diye düşünüyorum.
Huawei falan kalemli ve uygun fiyatlı 2. el bulamadım.
2.el olarak düzgün fiyatta bulamadım.
Hocam kullanım amacım şu online özel ders vermek, PDF üzerinden ders çalışmak veya not çıkarmak bu yüzden PDF işlerinde donmayacak ve sarjı uzun gidecek bir şey arıyorum.
Hocam 2022 versiyonu da olabilir eğer kontrol etme şansınız varsa bakabilir misiniz?
Kalemi de varsa S6 Lite 2020 4K'ya değer. Not alma vs. işini görür. Tek sıkıntısı Android 13'te olması.
Hocam kullanım amacım şu online özel ders vermek, PDF üzerinden ders çalışmak veya not çıkarmak bu yüzden PDF işlerinde donmayacak ve sarjı uzun gidecek bir şey arıyorum.
S6 Lite'in tam bilmiyorum ama 2023'te aldigimizi dusunursek muhtemelen 2020 surumunu babam kullaniyor. Mac, dizi-film, not alma vesaire fazlasiyla isini goruyor. Oyun harici her isinizi gorur.
Hocam 2022 versiyonu da olabilir eğer kontrol etme şansınız varsa bakabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Ekranında çizik olan Tab S9 FE 6/128 modeli 8K'ya buldum 19 ay garantisi var. Ya bunu alacağım ya da 4K'ya S6 Lite 2020.
Sizce ne almalıyım? Başka kalemli tablet de olur ama ben bulamadım.
Tab S9 FE al daha uzun ömürlü olur.
S9FE daha iyi olur.Ekranında çizik olan Tab S9 FE 6/128 modeli 8K'ya buldum 19 ay garantisi var. Ya bunu alacağım ya da 4K'ya S6 Lite 2020.
Sizce ne almalıyım? Başka kalemli tablet de olur ama ben bulamadım.
Hocam şöyle bir çizik var eğer Tab S9 FE alırsam ekran koruyucu takarım baloncuk falan oluşur mu sıkıntı olur mu?
19 ay garantisi var 8K eder mi?
Son düzenleme:
Hocam şöyle bir çizik var eğer Tab S9 FE alırsam ekran koruyucu takarım baloncuk falan oluşur mu sıkıntı olur mu?
19 ay garantisi var 8K eder mi?
Sizce bu tablet alınır mı 8K'ya?
Son düzenleyen: Moderatör: