Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 19 Ağustos 2025 #11 ysfrkci dedi: Hocam şöyle bir çizik var eğer Tab S9 FE alırsam ekran koruyucu takarım baloncuk falan oluşur mu sıkıntı olur mu? 19 ay garantisi var 8K eder mi? Genişletmek için tıkla... Mesajınızı görmemişim, kusuruma bakmayın. Yani çizikten dolayı baloncuk oluşacağını düşünmüyorum. Şahsen ekran koruyucu takmanıza gerek yok.
ysfrkci dedi: Hocam şöyle bir çizik var eğer Tab S9 FE alırsam ekran koruyucu takarım baloncuk falan oluşur mu sıkıntı olur mu? 19 ay garantisi var 8K eder mi? Genişletmek için tıkla... Mesajınızı görmemişim, kusuruma bakmayın. Yani çizikten dolayı baloncuk oluşacağını düşünmüyorum. Şahsen ekran koruyucu takmanıza gerek yok.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 19 Ağustos 2025 #12 ysfrkci dedi: Sizce bu tablet alınır mı 8K'ya? Genişletmek için tıkla... 8K'ya S9 FE alınır, tabii temiz ise. Members'tan tanılama yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
ysfrkci dedi: Sizce bu tablet alınır mı 8K'ya? Genişletmek için tıkla... 8K'ya S9 FE alınır, tabii temiz ise. Members'tan tanılama yapın.
KS KS Y ysfrkci Üyecik Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 1 19 Ağustos 2025 #13 Aakons dedi: 8K ya S9 FE alınır tabii. Temiz ise. Memberstan tanılama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam 7.5K'ya anlaştık, bakmaya gidiyorum. Çizik çok kalın değilse alacağım. Dediğiniz gibi Members üzerinden tanımlama yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Aakons dedi: 8K ya S9 FE alınır tabii. Temiz ise. Memberstan tanılama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam 7.5K'ya anlaştık, bakmaya gidiyorum. Çizik çok kalın değilse alacağım. Dediğiniz gibi Members üzerinden tanımlama yapacağım.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 19 Ağustos 2025 #14 ysfrkci dedi: Hocam 7.5K'ya anlaştık, bakmaya gidiyorum. Çizik çok kalın değilse alacağım. Dediğiniz gibi Members üzerinden tanımlama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
ysfrkci dedi: Hocam 7.5K'ya anlaştık, bakmaya gidiyorum. Çizik çok kalın değilse alacağım. Dediğiniz gibi Members üzerinden tanımlama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
KS KS Y ysfrkci Üyecik Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 1 20 Ağustos 2025 #15 Aakons dedi: Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cihazı 7.5K'ya aldım. 2027 Şubat'ta garantisi bitiyor. Yardımlarınız işin teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Aakons dedi: Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cihazı 7.5K'ya aldım. 2027 Şubat'ta garantisi bitiyor. Yardımlarınız işin teşekkür ederim.