KS KS M Medssinci Çalışkan Katılım 6 Ocak 2026 Mesajlar 82 Beğeniler 6 7 Haziran 2026 #11 RapidLemming955 dedi: Konu açma yerinde ikinci el alışveriş kısmı var. Onu seçip etiket olarak alıcı seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim michaelscofield dedi: Yukarıdaki öneriye katılıyorum. Ben sattım maalesef. Alırken pinlerini kontrol edin, alabiliyorsanız Param Güvende ile alın. 4.300'den fazla vermeyin, hatta ben en fazla 4.000 verirdim. Ben 3900'a sattım. Genişletmek için tıkla... 5K ya R5 5600X buldum iyi mi? Medssinci dedi: Teşekkür ederim. 5K ya R5 5600X buldum iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam karşınıza çıkarsa veya bulursanız buraya linkini atabilir misiniz rica etsem. Son düzenleme: 8 Haziran 2026
RapidLemming955 dedi: Konu açma yerinde ikinci el alışveriş kısmı var. Onu seçip etiket olarak alıcı seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim michaelscofield dedi: Yukarıdaki öneriye katılıyorum. Ben sattım maalesef. Alırken pinlerini kontrol edin, alabiliyorsanız Param Güvende ile alın. 4.300'den fazla vermeyin, hatta ben en fazla 4.000 verirdim. Ben 3900'a sattım. Genişletmek için tıkla... 5K ya R5 5600X buldum iyi mi? Medssinci dedi: Teşekkür ederim. 5K ya R5 5600X buldum iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam karşınıza çıkarsa veya bulursanız buraya linkini atabilir misiniz rica etsem.