inters0

Uzman
Merhaba, laptop kullanırken genelde kablolu kulaklık kullanıyorum fakat kulaklığımın mikrofonu yok ve laptopun da dahili mikrofonu berbat. Bu yüzden ha mikrofonlu kulaklık alacağım ya da direkt mikrofon alacağım.

Kablolu mikrofonlu kulaklık olarak Apple EarPods önerildi. Peki mikrofon olarak sizce ne alabilirim? Uygun fiyatlı, ses kalitesi iyi, kullanımı kolay, yer kaplamayan, mümkünse sesimi uzaktan alabilen bir şey arıyorum. Aşırı bir beklentim yok diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, laptop kullanırken genelde kablolu kulaklık kullanıyorum fakat kulaklığımın mikrofonu yok ve laptopun da dahili mikrofonu berbat. Bu yüzden ha mikrofonlu kulaklık alacağım ya da direkt mikrofon alacağım. Kablolu mikrofonlu kulaklık olarak Apple EarPods önerildi. Peki mikrofon olarak sizce ne alabilirim? Uygun fiyatlı, ses kalitesi iyi, kullanımı kolay, yer kaplamayan, mümkünse sesimi uzaktan alabilen bir şey arıyorum. Aşırı bir beklentim yok diyebilirim.

Bunu önerebilirim. Bütçeniz elverirse tabii.

Uygun fiyatlı diyorsunuz ama size göre iyi bir bütçe de olabilir, başkasına göre ucuz da olabilir.

Lütfen tam bütçe belirtin. Üstte belirtilen Boya markasına ait ürünü hiç incelemedim ama Boya, yaka mikrofonlarında tercih edilen bir markadır.

Uygun fiyatlı diyorsunuz ama size göre iyi bir bütçe de olabilir, başkasına göre ucuz da olabilir.

Lütfen tam bütçe belirtin. Üstte belirtilen boya markasına ait ürünü hiç incelemedim ama boya, yaka mikrofonlarında tercih edilen bir markadır.

Hocam mümkün olduğu kadar ucuz diyebilirim. Apple EarPods 800 TL civarinda olduğundan yine bu fiyata yakın bir şey istiyorum. Global de satışı olması önemli bir de, yurt dışındayım çünkü.

Biraz yüksek kalıyor.