glados

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Uyguna iPhone 4/4s/5/5c/5s nereden bulunur? Müzik için kullanacağım iPod tarzı yani. Nasıl uyguna bulurum. Sarı siteye veya dolaba bakıyorum ama ya 1.000 TL'ya da 1200 TL'ye satıyorlar.

Sarı siteye veya dolaba bakıyorum ama ya 1.000 TL'ya da 1200 TL'ye satıyorlar.
Daha ne kadar ucuz olabilir? 1 kilo pirzola parasina multimedya araci olarak kullanabilecegin bir Apple urunu alabiliyorsun. Fiyatlari makul. Daha ucuza bulmaya calismak mantikli degil.

Daha ne kadar ucuz olabilir? 1 kilo pirzola parasina multimedya araci olarak kullanabilecegin bir Apple urunu alabiliyorsun. Fiyatlari makul. Daha ucuza bulmaya calismak mantikli degil.

Saçmalama 16-15 yıl önce çıkmış bir telefona 1000 lira vermek ne kadar mantıklı? Ayrıca hiçbiride günümüz uygulamaları falan desteklemiyor.

Saçmalama 16-15 yıl önce çıkmış bir telefona 1000 lira vermek ne kadar mantıklı ayrıca hiçbiride günümüz uygulamaları falan desteklemiyor.
Sacmalayan sensin bu arada. Yaptigin oluculuk baska bir sey degil. Madem 1.000 TL vermek sana mantikli gelmiyor, o zaman gidip Samsung'un telefonlarindan birini alabilirsin. 600-700 TL civarina.

Sacmalayan sensin bu arada. Yaptigin oluculuk baska bir şey degil. Madem 1.000 TL vermek sana mantikli gelmiyor, o zaman gidip Samsung'un telefonlarindan birini alabilirsin. 600-700 TL civarina.

Kusura bakmada bu kadar yaşı büyük telefonlara bu kadar para vermeyi doğru bulmuyorum üstüne üstünlük çoğu uygulamayı bile açmayan teleonlardan bahsediyoruz buradan neredeyse tuşlu telefondan farkı yok.

Kusura bakmada bu kadar yaşı büyük telefonlara bu kadar para vermeyi doğru bulmuyorum üstüne üstünlük çoğu uygulamayı bile açmayan teleonlardan bahsediyoruz buradan neredeyse tuşlu telefondan farkı yok.
O zaman Apple almamalisin. Samsung butce dostu olarak daha dogru konumda.