Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Daha ne kadar ucuz olabilir? 1 kilo pirzola parasina multimedya araci olarak kullanabilecegin bir Apple urunu alabiliyorsun. Fiyatlari makul. Daha ucuza bulmaya calismak mantikli degil.Sarı siteye veya dolaba bakıyorum ama ya 1.000 TL'ya da 1200 TL'ye satıyorlar.
Daha ne kadar ucuz olabilir? 1 kilo pirzola parasina multimedya araci olarak kullanabilecegin bir Apple urunu alabiliyorsun. Fiyatlari makul. Daha ucuza bulmaya calismak mantikli degil.
Saçmalama 16-15 yıl önce çıkmış bir telefona 1000 lira vermek ne kadar mantıklı? Ayrıca hiçbiride günümüz uygulamaları falan desteklemiyor.
8bankai
Uzman
Yaşadığın ilde bit pazarı gibi yerler varsa oralarda 400-500 TL'ye bulabilirsinMerhaba arkadaşlar. Uyguna iPhone 4/4s/5/5c/5s nereden bulunur? Müzik için kullanacağım iPod tarzı yani. Nasıl uyguna bulurum. Sarı siteye veya dolaba bakıyorum ama ya 1.000 TL'ya da 1200 TL'ye satıyorlar.
- Makaleler
- 23
Sacmalayan sensin bu arada. Yaptigin oluculuk baska bir sey degil. Madem 1.000 TL vermek sana mantikli gelmiyor, o zaman gidip Samsung'un telefonlarindan birini alabilirsin. 600-700 TL civarina.Saçmalama 16-15 yıl önce çıkmış bir telefona 1000 lira vermek ne kadar mantıklı ayrıca hiçbiride günümüz uygulamaları falan desteklemiyor.
Sacmalayan sensin bu arada. Yaptigin oluculuk baska bir şey degil. Madem 1.000 TL vermek sana mantikli gelmiyor, o zaman gidip Samsung'un telefonlarindan birini alabilirsin. 600-700 TL civarina.
Kusura bakmada bu kadar yaşı büyük telefonlara bu kadar para vermeyi doğru bulmuyorum üstüne üstünlük çoğu uygulamayı bile açmayan teleonlardan bahsediyoruz buradan neredeyse tuşlu telefondan farkı yok.
Saçmalama 16-15 yıl önce çıkmış bir telefona 1000 lira vermek ne kadar mantıklı? Ayrıca hiçbiride günümüz uygulamaları falan desteklemiyor.
1000TL eden şey ürünün sunduğu özellikler değil. Marka değeri.
Yaşadığın ilde bitpazarı gibi yerler varsa oralarda 400-500 TL'ye bulabilirsin
Yaşadığım ilde mallesef yok o yüzden internetten bakıyorum keşke olsa.
- Makaleler
- 23
O zaman Apple almamalisin. Samsung butce dostu olarak daha dogru konumda.Kusura bakmada bu kadar yaşı büyük telefonlara bu kadar para vermeyi doğru bulmuyorum üstüne üstünlük çoğu uygulamayı bile açmayan teleonlardan bahsediyoruz buradan neredeyse tuşlu telefondan farkı yok.
O zaman Apple almamalisin. Samsung bütçe dostu olarak daha dogru konumda.
Samsungun eski modelleri s3/s4 mini vb. 8 GB falan ve aşırı kasıyorlar daha önce kullandım. iPhone eski modellerine ise müzik uygulamasına müzik atıp bir de biraz fotoğraf çekmeyi istiyorum (çevreyi falan).
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı