Uyku için kulak tıkacı ve göz bandı önerisi

Sıcaklardan olan bir durum vücut sıcaklarda derin uykuya dalamıyor. Mikro uyanmalar gerçekleşiyor ve rüyalar çok daha kolay hatırlanıyor.
Dagda yasiyorum ve ustume battaniye ortuyorum. Gecen hafta üşüdüm aldim kışlık kazagimla uyudum.

Dagda yasiyorum ve ustume battaniye ortuyorum. Gecen hafta üşüdüm aldim kışlık kazagimla uyudum.

O farklı bir konu o zaman yine tabii ki mikro uyanmalar gerçekleşiyordur ama derin uykuya dalamamanız farklı bir sebepten muhtemelen.

Ben de ses olmayınca uyuyamıyorum, arkada bir şeyler olacak ya televizyonda haberler ya da uzun bir YouTube videosu vs.

O farklı bir konu o zaman yine tabii ki mikro uyanmalar gerçekleşiyordur ama derin uykuya dalamamanız farklı bir sebepten muhtemelen.

Ben de olay şöyle. Simdi 6 saatlik normalde yeterli olurdu ve akşam 11 veya 00 da yatar sabah 6 da kalkardim her zaman. Pederle yasamaya başladım iste anlatmak istemedigim turden olaylardan sonrs uyku duzenim yavasca oglene dogru kaydi. Simdi 2 gun uyumayarak duzeltiyorum. 2. Gun aksami uyuyorum dabah 4 gibi kalkiyorum. Boyle yavasca 5, 6, 7 derken bir bakmisim 3 gun sonra oglen 12.00'dan once kalkamiyorum. Bunu eskiden duzeltir sadece 5 saat uykuyla kalirdim. Simdi ise ciddi bit stress var bir yandan KPSS stresi bir yandan süzme cahil, dağ insanı yılan akrabalarimla ugrasiyorum. Her şey ust uste geliyor ve eldende bir şey gelmiyor maalesef. Bu olaylar benim uykumu bozdu hep. Isin aslinda sabah babamin yuzunu gormemek icin uyanmamla basladi. Dedim gitsin oyle uyanirim uyudum bir bakmisim saat oglen 2 olmus 3 olmus derken iste artik rutinlesti. Ne kadar yorgun ve uykulu olursam olayim sabah 5-6'dan once kesinlikle uyuyamiyorum. Son 2 aydir boyle takildi kaldi duzeltemiyorum. Bu cevreden acil gitmem lazim bu yuzden ugrasiyorum cevre faktoru gectikten sonra duzelmezsem psikyatriye gidecem. Suan gitsem bir sey degisecegini sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…