Şaka gibi ama evet benim icin oyle.Bir şey soracağım uykunuzdan kalktıktan sonra normale göre daha fazla mı hatırlıyorsunuz rüyalarınızı?
Şaka gibi ama evet benim icin oyle.Bir şey soracağım uykunuzdan kalktıktan sonra normale göre daha fazla mı hatırlıyorsunuz rüyalarınızı?
İşkevsellik anlamında değilde psikolojik açıdan yardımcı olabilir belki olsada.Her insan vücudu aynı değil dostum. Tek bir sesten bile uyunan insanlar var.
Katilmiyorum normal bir insan güzel uyur. Biraz stressli isen sinek vizildamasindan bile uyanirsin.Her insan vücudu aynı değil dostum. Tek bir sesten bile uyunan insanlar var.
Katilmiyorum normal bir insan güzel uyur. Biraz stressli isen sinek vizildamasindan bile uyanirsin.
Dagda yasiyorum ve ustume battaniye ortuyorum. Gecen hafta üşüdüm aldim kışlık kazagimla uyudum.Sıcaklardan olan bir durum vücut sıcaklarda derin uykuya dalamıyor. Mikro uyanmalar gerçekleşiyor ve rüyalar çok daha kolay hatırlanıyor.
Genel olarak komusuyorum illaki vardir dedigin gibi.Bilimsel bir durum araştırabilirsiniz. Heee ben sıcaklık için dediniz sandım.
Dagda yasiyorum ve ustume battaniye ortuyorum. Gecen hafta üşüdüm aldim kışlık kazagimla uyudum.![]()
O farklı bir konu o zaman yine tabii ki mikro uyanmalar gerçekleşiyordur ama derin uykuya dalamamanız farklı bir sebepten muhtemelen.