Onu da düşündüm, ama alarma kalkamam diye korkuyorum.Normal kulak tıkacı al kardeşim o zaman. Hem daha rahat olur, hem dışarıdan gelen sesi keser. Yüzücülerin kullandığı su ve ses geçirmez kulaklıklar var.
Detaylar
Kim cevapladı?Onu da düşündüm, ama alarma kalkamam diye korkuyorum.
O da mantıklı. Vallahi sıkıntı bir durum. Uykudan bayılacak gibi olduğunda yatsan? O zaman top atsalar duymayabilirsin.
Şöyle bir ürün buldum; 1.000 TL'ye geliyor. Belki para biriktirip bundan alırım. Güvende veriyor biraz.
Kulak tıkacı biraz zararlı olmaz mı kulak için? Bence maske daha mantıklı gelmeye başladı. Şimdi son attığım ürün güzel gibi duruyor; bizim sitelerde satılanlar gibi durmuyor pek.O da mantıklı. Vallahi sıkıntı bir durum. Uykudan bayılacak gibi olduğunda yatsan? O zaman top atsalar duymayabilirsin.![]()
Doğru ama bildiğim kadarıyla, böyle olunca tam uykuya geçiş olmadığı için uykudan verim alınmıyordu.O da mantıklı. Vallahi sıkıntı bir durum. Uykudan bayılacak gibi olduğunda yatsan? O zaman top atsalar duymayabilirsin.![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir ürün buldum; 1.000 TL'ye geliyor. Belki para biriktirip bundan alırım. Güvende veriyor biraz.
Kulak tıkacı biraz zararlı olmaz mı kulak için? Bence maske daha mantıklı gelmeye başladı. Şimdi son attığım ürün güzel gibi duruyor; bizim sitelerde satılanlar gibi durmuyor pek.
Doğru ama bildiğim kadarıyla, böyle olunca tam uykuya geçiş olmadığı için uykudan verim alınmıyordu.
Valla ben dediğim yöntemle uyuyorum. Gayette güzel verim alıyorum.
Göz masajını görmemiştim; bence gereksiz. Daha uygunlara bakayım o zaman.Valla ben dediğim yöntemle uyuyorum. Gayette güzel verim alıyorum.Bu attığın ürün de çok detaylı gibi yahu. Göz masajı falan var. Normal sade bir şey almalısın bence.
Graveworm'un dediği gibi kulak tıkacı daha mantıklı. Eğer kafaya takılan kulaklık veya herhangi bir kulaklık alacaksan söylediğine göre dışardaki sesi bastırmak için şarkının veya videonun sesini en fazlaya çekmen lazım oluyor. Bence sabah seni uyandıracak biri var ise kulak tıkacı daha mantıklı. Sesi en fazlaya çekince de uyuyamazsın diye düşünüyorum.
Kulaklık alsam, kulak içi ama özelliği dışarıdaki sesi duyurmasa, sadece alarm için bağlı olsa ve müzik çalmasa, alarm çalınca direkt kulaklıkta çalsa. Bu da mantıklı gelmeye başladı şimdi.Graveworm'un dediği gibi kulak tıkacı daha mantıklı. Eğer kafaya takılan kulaklık veya herhangi bir kulaklık alacaksan söylediğine göre dışardaki sesi bastırmak için şarkının veya videonun sesini en fazlaya çekmen lazım oluyor. Bence sabah seni uyandıracak biri var ise kulak tıkacı daha mantıklı. Sesi en fazlaya çekince de uyuyamazsın diye düşünüyorum.
Doğuştan işitme engelli bir birey olarak kulak ve kulaklık konusunda bir önerim olacak;
Mutlaka kulak tıkacına veya özel kulak kalıbına yönelin çünkü konuda geçen kulak içi kulaklıklar her ne kadar işini görse de yan yatmaya uygun değiller çünkü kulağınıza bir miktar baskı yaptığında bile iç kulak yolu zarar görüp tahriş edebilir ki bu çok sakıncalı bir durum, konu iltihaba bile gider. Bu durumda önerim şudur:
Mutlaka kulak tıkacına veya özel kulak kalıbına yönelin çünkü konuda geçen kulak içi kulaklıklar her ne kadar işini görse de yan yatmaya uygun değiller çünkü kulağınıza bir miktar baskı yaptığında bile iç kulak yolu zarar görüp tahriş edebilir ki bu çok sakıncalı bir durum, konu iltihaba bile gider. Bu durumda önerim şudur:
- Yüzücülerin kullandığı veya uyku için kulak tıkaçları işinizi görecektir. Alternatif olarak, herhangi bir "İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi" olan firmada kulağınıza uygun kulak kalıbı yaptırabilirsiniz. Bahsettiğim kulak kalıbı modeli şöyle:
- Alarm konusunda gelirsek uygun bir akıllı bileklik bakıp, alarmı oradan kurabilirsiniz ki saati geldiğinde titreşimle sizi uyandıracaktır.