Leviodas

Yetkin
23:47 de yatmıştım fakat Instagram hesabım 00:50, 02:43 sularında aktif olmuş. Telefonumun şifresi ailem bilmiyor bu nasıl olmuş olabilir. Açıkçası virüs yediğimi de zannetmiyorum. Telefon iPhone 7

Hesaplar merkezi > Şifre ve Güvenlik > Giriş yaptığın yerler

Bu kısımdan en son hesaba ne zaman giriş yapıldığına bakın. Şüpheli bir hareket varsa biri hesabınızı ele geçirmiş olabilir.

Hesaplar merkezi > şifre ve güvenlik > giriş yaptığın yerler.

Bu kısımdan en son hesaba ne zaman giriş yapıldığına bakın. Şüpheli bir hareket varsa biri hesabınızı ele geçirmiş olabilir.

Hocam oraya baktım tek bilgisayarım ve benim telefon var ama bilgisayarımında şifresini kimse bilmiyor ve yaklaşık 14-15 gündür kapalı.

Hocam oraya baktım tek bilgisayarım ve benim telefon var ama bilgisayarımında şifresini kimse bilmiyor ve yaklaşık 14-15 gündür kapalı.
Öyleyse şöyle yapalım:

Ayarlar > Hareketlerin

Bu kısımda önünüze 6 farklı etkileşim kategorisi gelecek. Hepsini tek tek kontrol edin ve siz uyuyorken hesabınızda bir değişiklik yapılmış mı bakın. (Örn: Bir gönderiyi beğenmek veya yorum yapmak)

Daha sonrasında aşağıda Hesap geçmişi diye bir kategori daha olacak. Ona girin ve hesabınızda bir değişiklik yapılmış mı kontrol edin. (Örn: Biyografi, ad vs. değişikliği)

(Tavsiye: Aynı zamanda Hareketlerin kısmındaki diğer bütün etkileşimleri kontrol etmenizde fayda var.)

Bunun haricinde DM kutularınızı kontrol edin. Sizin izniniz dışında bir mesaj gönderilmiş mi?

Hareketlerin kısmından en aşağı inerek hesap bilgilerini indirin. Hesap bilgileri hazır olup size ulaştığında inceleyebilirsiniz.

Bunların hepsini yapmanıza rağmen herhangi şüpheli bir hareket göremediyseniz korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir hata olmuş olabilir. Yine de içinizi rahatlatmak adına hesap şifrenizi ve e-posta adresinizin şifresini değiştirmenizde fayda var. Ayrıca 2 Aşamalı Doğrulama açık değilse lütfen açın. Bu işlemler hesap güvenliğinizi %99 arttırır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi sosyaller 👋

Instagram'ın hatası da olabilir. Aynı durum bana da oldu, uyuyordum ama arkadaşım gece aktif göründüğümü söylemişti. Benimkinin üstünden bayağı zaman geçti ama.

23:47 de yatmıştım fakat Instagram hesabım 00:50, 02:43 sularında aktif olmuş. Telefonumun şifresi ailem bilmiyor bu nasıl olmuş olabilir. Açıkçası virüs yediğimi de zannetmiyorum. Telefon iPhone 7

Tavsiyem uygulamanın veri ve önbelleğini sıfırla. Yakın zamanda sıfırladım ve benim yaşadığım küçük sorunların çoğu düzeldi.

Instagram sorunu, atılan mesajların bildirimi bile çok geç geliyor genelde ben okuduktan sonra mesajın bildirimi geliyor.