Uyuya dalarken kafanızda duyulan silah, patlama ve kapı çarpma sesleri (Patlayan Kafa Sendromu)

Paranoyaklık tam gitti dedim geri getirdiniz hocam XD.

Bu anlattığım durum daha çok, birden kafanın dibinde silah sıkılmış gibi irkiltici bir ses duyman. Çıt çıt ses ara sira elektronik cihazlardan geliyor gerçekten de bu arada. Gerilmeye gerek yok, her sistemde olur bu. Kalkıp kontrol etmeyin yani

Sıcaklık değişimi sebebiyle harbiden çit çıt ses geliyor olabilir bu arada

Ama gidip kontrol ettiğimde hiçbir şey yok yerine oturan parça vesairede yok ya da kasadan geliyor ben ekipman zannediyorum.

Anladım hocam ben daha çok kapı çarpması duyuyor gibiyim.

Ama gidip kontrol ettiğimde hiçbir şey yok yerine oturan parça vesairede yok ya da kasadan geliyor ben ekipman zannediyorum.

Sicak parçalar soğuduğu zaman çıt edebilir. Kasa, monitör cok defa bu sesi yapar.

Anladım hocam ben daha çok kapı çarpması duyuyor gibiyim.

Bu durumda bu mevzuyu yaşıyor olabilirsin. Normal ama ya korkulacak bir sey yok.

Sıcak parçalar soğuduğu zaman çıt edebilir. Kasa, monitör cok defa bu sesi yapar.

Bu durumda bu mevzuyu yaşıyor olabilirsin. Normal ama ya korkulacak bir şey yok.

Sağ olun hocam beni bu konuda aydınlatığınız için artık daha rahat uyuyabileceğim. Hoş bir sohbetti hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…