Yer
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi Sosyaller dilerim.

Instagram üzerinden 2 ayı aşkın süredir konuştuğum bir kız var ama uzak mesafede yaşıyor. 1 kere yanına gittim, 23 Ekim’de buluştuk. Ondan sonra da genel olarak her şey iyi gitti. Bugün ufak tefek konular konuşuldu. Arkadaşları, biz buluştuktan sonra ona “dikkat et, sonuçta gündem belli” gibi şeyler söylemiş. Dün bu konu açılmıştı, bugün de kısaca geçti. Sonra yine tatlıya bağladık, konu kapandı.

Biraz önce fark ettim ki takipçisi 2 kişi artmış. Biri kız arkadaşı, diğeri üniversitesinden ve aynı bölümden bir erkek. Eleman, kızın her postunu beğenmiş. Ben bugüne kadar beğenmedim, ama şimdi kafam karıştı. Beğenisi artsın diye mi beğenmiş bütün gönderileri, yoksa başka bir sebebi mi var anlamadım ve kafayı yemek üzereyim. Durumu sorunca “Ben seninle konuşurken başkasıyla konuşacak kadar bilinçsiz değilim.” gibi şeyler söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi Sosyaller dilerim.

Instagram üzerinden 2 ayı aşkın süredir konuştuğum bir kız var ama uzak mesafede yaşıyor. 1 kere yanına gittim, 23 Ekim’de buluştuk. Ondan sonra da genel olarak her şey iyi gitti. Bugün ufak tefek konular konuşuldu. Arkadaşları, biz buluştuktan sonra ona “dikkat et, sonuçta gündem belli” gibi şeyler söylemiş. Dün bu konu açılmıştı, bugün de kısaca geçti. Sonra yine tatlıya bağladık, konu kapandı.

Biraz önce fark ettim ki takipçisi 2 kişi artmış. Biri kız arkadaşı, diğeri üniversitesinden ve aynı bölümden bir erkek. Eleman, kızın her postunu beğenmiş. Ben bugüne kadar beğenmedim, ama şimdi kafam karıştı. Beğenisi artsın diye mi beğenmiş bütün gönderileri, yoksa başka bir sebebi mi var anlamadım ve kafayı yemek üzereyim. Durumu sorunca “Ben seninle konuşurken başkasıyla konuşacak kadar bilinçsiz değilim.” gibi şeyler söyledi.
Kral uzak mesafe yürütmekteki en önemli konu güvendir. Kızla sohbeti saymazsak 1 kere buluşarak kızı kendine bağlayamazsın. Tr kızı biraz doyumsuz olur genelde 4 sevgilimin 4üde doyumsuzdu. 2 ciddi ilişkimin birinde ilk kez bir kız ile senin hesap bağ kurmuştum ama aslında kızın aklı hep başka yerdeymiş 7 ay gereksiz geçirilen bir zamandı benim için. Benim kız exini engelleyip okulda görüşüyordu. Yani sen anlamadan neler neler olabilir. O yüzden niyetini belli et konuş. Takipçisine baktığını belli etme orayı kısıtlar. Oluru yoksada uzatma konuşmayı şimdiden kendine zarar veriyor gibi duruyorsun. Kızlara pek bişey olmaz ama sen kendini kötü bir duruma sokarsan yeni bir kız arkadaş bulup güvenene kadar kendi kendinle çelişirsin. Tavsiyelerim hbu kadar.

Kral uzak mesafe yürütmekteki en önemli konu güvendir. Kızla sohbeti saymazsak 1 kere buluşarak kızı kendine bağlayamazsın. TR kızı biraz doyumsuz olur genelde 4 sevgilimin 4üde doyumsuzdu. 2 ciddi ilişkimin birinde ilk kez bir kız ile senin hesap bağ kurmuştum ama aslında kızın aklı hep başka yerdeymiş 7 ay gereksiz geçirilen bir zamandı benim için. Benim kız exini engelleyip okulda görüşüyordu. Yani sen anlamadan neler neler olabilir. O yüzden niyetini belli et konuş. Takipçisine baktığını belli etme orayı kısıtlar. Oluru yoksada uzatma konuşmayı şimdiden kendine zarar veriyor gibi duruyorsun. Kızlara pek bir şey olmaz ama sen kendini kötü bir duruma sokarsan yeni bir kız arkadaş bulup güvenene kadar kendi kendinle çelişirsin. Tavsiyelerim hbu kadar.

Hocam geç çevap için kusura bakma öncelikle.
Vallahi ben arada güven sorunu olduğunu zaten düşünmedim onunla bu zamana kadar aramızda. Ama bugün benim dediklerimi tamamen yanlış anladı ve konu gereksiz uzadı aramızda. Yoksa herhangi bir sorun yoktu aramızda onunla. Benim söylediğim şuydu ona;
Bölümünden arkadaşın olabilir, üniversitenden arkadaşın olabilir bunları sorun etmiyorum diye söyledimde o zaman ona. Bugün konunun açılmasına sebep o takibe aldığı 2 kişiden biri olan arkadaş onun bölümünde ve üniversitesinde okuyor. Bende ona istinaden (hesaptaki PP'de fazla güven vermedi sigara falan içiyor ve ne yapacağı belli olmayan biri gibi geldi) bende bu sebeple ister istemez sahiplenme ve koruma içgüdüsüyle yaklaştım. O da kısıtlanma ve gereksiz fazlaca kıskanma konularından bahsetti. Ama tamamen onun anladığından farksız bir durumdu bu, ben tamamen koruma iç güdüsüyle baktım her şeye hepsi buydu. Şu an için bir şey yok herhalde ama bakalım ne olur sonrasında aradaki muhabbet.

Hocam geç çevap için kusura bakma öncelikle.
Vallahi ben arada güven sorunu olduğunu zaten düşünmedim onunla bu zamana kadar aramızda. Ama bugün benim dediklerimi tamamen yanlış anladı ve konu gereksiz uzadı aramızda. Yoksa herhangi bir sorun yoktu aramızda onunla. Benim söylediğim şuydu ona;
Bölümünden arkadaşın olabilir, üniversitenden arkadaşın olabilir bunları sorun etmiyorum diye söyledimde o zaman ona. Bugün konunun açılmasına sebep o takibe aldığı 2 kişiden biri olan arkadaş onun bölümünde ve üniversitesinde okuyor. Bende ona istinaden (hesaptaki PP'de fazla güven vermedi sigara falan içiyor ve ne yapacağı belli olmayan biri gibi geldi) bende bu sebeple ister istemez sahiplenme ve koruma içgüdüsüyle yaklaştım. O da kısıtlanma ve gereksiz fazlaca kıskanma konularından bahsetti. Ama tamamen onun anladığından farksız bir durumdu bu, ben tamamen koruma iç güdüsüyle baktım her şeye hepsi buydu. Şu an için bir şey yok herhalde ama bakalım ne olur sonrasında aradaki muhabbet.
Yani bilemedim. Kızlarda her konuda özgürlüğü kısıtlanıyor moduna giriyor. Kızları anlamak zor hocam ben uzak mesafe ne yaptığını kestirmek zor olur diye hayat tecrübelerimi paylaştım. İşin sonunda ya mutlu olun yada kendinizi üzmeyin.:)

Yani bilemedim. Kızlarda her konuda özgürlüğü kısıtlanıyor moduna giriyor. Kızları anlamak zor hocam ben uzak mesafe ne yaptığını kestirmek zor olur diye hayat tecrübelerimi paylaştım. İşin sonunda ya mutlu olun ya da kendinizi üzmeyin.:)

Yanıtın için teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattın. Allah bilir sonunu be hocam, saldım akışına artık. Bazen de İstanbul'da yaşıyosun, boş ver uzak mesafeyi demekte geliyor ama işte girdim bir kere bu yola. Artık nasıl biter bitmez Allah bilir.

Yanıtın için teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattın. Allah bilir sonunu be hocam, saldım akışına artık. Bazen de İstanbul'da yaşıyosun, boş ver uzak mesafeyi demekte geliyor ama işte girdim bir kere bu yola. Artık nasıl biter bitmez Allah bilir.

Devir çok değişti hocam elinde oynatıyorda olabilir sizi, doğru söylüyorda. Güvenin ama asla tamamen bağlanmayın gitme ihtimalinin olduğunu bilerek davranın. Bunun bir çözümü yok maalesef en kötü tecrübe deyip geçersiniz, tekrardan tek üzülen siz olursunuz.