şöyleki askerlik sebebim ile Irak'ta bulunmuştum elektroniğe olan ilgimden dolayı sağlık astsubayı olarak orada bulunmama rağmen askerliğimin 2. ayından itibaren bu askeri kameraların kurulumunu yapamamıştı arkadaşlar terör tehtidi dolayısıyla bunu kuracak personelin bölgeye gelmesine uzun bir zaman dilimi biçip bizi ancak biz kurtarabiliriz modunda böluk komutanindan rica edip, kurmayi denemiş ve başarılı olmuştum, bir sızma girişiminde teröristler direkt olarak kullanılan fiberoptik kabloları hedef almış sonrasında görüntüleme cihazlarimiz gayrıfaal duruma düşmüştü, bunun üzerine bu bahsi geçen TP-Link ürünlerini test etme şansım olup ortalama 11 km gibi bir mesafeden sinyal ve görüntü almayı başarmıştım dümdüz dağ ama biz dışında canlı varlık sadece dağ keçisi ve birkaç ayı vardı, bu mesafeden başarıli olduğumda %80 sinyal kalitesi yakalamıştım. Hiç böyle bir şeyi deneyimlemem günluk hayatımda işime yarayacağı aklıma gelmemişti. Velhasıl evet yapılıyor ama bunu şehir merkezinde yapabilir miyim orası muallak