Uzaklaştırma kararı aldığı eşine hastanede silah ile saldıran şahıs için tutuklanma talebinde bulunuldu

16946

Becerikli
Dün, hastanede çalışan bir hemşire, eski kocası tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Eser Karaca'nın daha önce 3 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Atilla Ayıntaplı hakkında olay günü 4'üncü kez uzaklaştırma kararı çıktığı ancak kendisine tebliğ edilemeden cinayeti işlediği ortaya çıktı. A. A'nın eski eşini katlettiği pompalı tüfeği, hastaneye bir poşetin içinde soktuğu ve hiçbir güvenlik tarafından kontrol edilmediği görüldü.

Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenliğe ayrı bir tebrik lazım.

Maymun eğitmek, maymun aramak, maymun bulmak kötüyü, maymun kurtarmak günü.

Güvenliğe ayrı bir tebrik lazım.

Maymun eğitmek, maymun aramak, maymun bulmak kötüyü, maymun kurtarmak günü.
Geçen haftalarda da Boğaziçi Üniversitesinde bir adam tabancayla bir kızı öldürüp intihar etmişti.
Ne yapıp edin bu ülkeden kaçın. Videodaki kadının anneniz veya kız kardeşiniz olduğunu düşünün.

Eski eşini uzaklaştırma kararının alındığı gün öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis istendi.

Haberi görünce kalbime bir ağrı girdi. Merak ettiğim bazı şeyler var. Hastaneye o pompalı tüfek ile nasıl girdi? Mahkeme bu adamın böyle olduğunu bilip, tutuklamak yerine neden uzaklaştırma kararı verdi? Uzaklaştırma kararı bir kadını korumaz. Bu ülkede şans eseri yaşıyoruz.

Son düzenleme:
İnsan öldürmenin bedeli 7 yıl şaka gibi ülke. Çıkınca tekrardan birilerini öldürecek. 7 yılda bir katliam yapar artık. Bıktım bu ülkeden.

4 kez uzaklaştırma kararı çıkana kadar gereği yapılsaydı bugün o kadın hayattaydı. Neyse seçim öncesi genel af gelir yine içeriden çıkar.

Düşünsene dünyaya kız evlat getiriyorsun ilk başlarda iyi olan damat sonra kızına fiziksel zorbalık uyguluyor. Farz edelim böyle bir şey yaşadım. Damadı da anne, babasını da öbür tarafa yollarım. Ne emekle evladımı yetiştiriyorum eniğin birisi kızıma eziyet ediyor.

17 yaşında bir kız kardeşim var. Eski sevgilisi olsa böyle tüfekle 4-5 mermi ateş edip öldürse ne yaparım bilmiyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…