Uzaklaştırma silinebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 227

Akao

Çalışkan
Merhaba, bu hafta maalesef uzaklaştırma alma ihtimalim çok yüksek bunu müdür yardımcısı söyledi. Bu uzaklaştırma 9. sınıfın sonunda silinebilir mi veya farklı bir okula nakil almamda sorun çıkar mı? Yıl sonundan önce nakil alırsam yeni okulum uzaklaştırmamı kaldırabilir mi?

Ne yaptın da uzaklaştırma aldın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alsan bile bir şey olmaz. Takmaya gerek yok.

Siz şu arkadaş kurbanı olansınız değil mi? Kız ile erkekli olaydaki pek bir şey olacağını düşünmüyorum yasak bir şey yapmışlar çünkü.

Muhtemelen müşteri kaybetmemek için silinir, yoksa nakil alma niyetiniz var bunu belirtin.

Ne yaptın da uzaklaştırma aldın?

Okulumda bir kız bir erkeğe cinsel teklifte bulundu. Ben de kıza "kaşar" dedim şikayet etti. Olayı anlattım, başka insanlara karışamazsın, namus bekçisi misin diye bağırdılar. "kaşar" dediğim için ceza alacağım.

Yüz kızartıcı bir suç değilse 12. sınıf sonunda siliniyor hepsi zaten.

Hocam ben kesin bir devlet lisesine nakil aldıracağım, onlar 12. sınıfta silebilirler mi?

Alsan bile bir şey olmaz. Takmaya gerek yok.

Hocam ailemi bir bilseniz e-Okul'umda uzaklaştırma görünse ve ben ioks/pybs sınavına gireceğim bundan dolayı giremeyebilirim aşırı sorun çıkar bana

Ah be bende seni kötü biri sandım hakkını helal et kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…