Merhaba, bu hafta maalesef uzaklaştırma alma ihtimalim çok yüksek bunu müdür yardımcısı söyledi. Bu uzaklaştırma 9. sınıfın sonunda silinebilir mi veya farklı bir okula nakil almamda sorun çıkar mı? Yıl sonundan önce nakil alırsam yeni okulum uzaklaştırmamı kaldırabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Batuşş
Uzman
Ne yaptın da uzaklaştırma aldın?Merhaba, bu hafta maalesef uzaklaştırma alma ihtimalim çok yüksek bunu müdür yardımcısı söyledi. Bu uzaklaştırma 9. sınıfın sonunda silinebilir mi veya farklı bir okula nakil almamda sorun çıkar mı? Yıl sonundan önce nakil alırsam yeni okulum uzaklaştırmamı kaldırabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yüz kızartıcı bir suç değilse 12. sınıf sonunda siliniyor hepsi zaten.
Sadece_Emir
Uzman
Merhaba, bu hafta maalesef uzaklaştırma alma ihtimalim çok yüksek bunu müdür yardımcısı söyledi. Bu uzaklaştırma 9. sınıfın sonunda silinebilir mi veya farklı bir okula nakil almamda sorun çıkar mı? Yıl sonundan önce nakil alırsam yeni okulum uzaklaştırmamı kaldırabilir mi?
Siz şu arkadaş kurbanı olansınız değil mi? Kız ile erkekli olaydaki pek bir şey olacağını düşünmüyorum yasak bir şey yapmışlar çünkü.
Okulumda bir kız bir erkeğe cinsel teklifte bulundu. Ben de kıza "kaşar" dedim şikayet etti. Olayı anlattım, başka insanlara karışamazsın, namus bekçisi misin diye bağırdılar. "kaşar" dediğim için ceza alacağım.
Yüz kızartıcı bir suç değilse 12. sınıf sonunda siliniyor hepsi zaten.
Hocam ben kesin bir devlet lisesine nakil aldıracağım, onlar 12. sınıfta silebilirler mi?
Hocam ailemi bir bilseniz e-Okul'umda uzaklaştırma görünse ve ben ioks/pybs sınavına gireceğim bundan dolayı giremeyebilirim aşırı sorun çıkar bana
- Makaleler
- 10
Her sene sonu tekrar değerlendirilir ve silinir.
Hocam sorumu anlamadınız galiba, yıl sonu gelmeden farklı bir okula gidersem yeni okulum mu değerlendirir yoksa eski okulum mu değerlendir?
Batuşş
Uzman
Ah be bende seni kötü biri sandım hakkını helal et kanka.Okulumda bir kız bir erkeğe cinsel teklifte bulundu. Ben de kıza "kaşar" dedim şikayet etti. Olayı anlattım, başka insanlara karışamazsın, namus bekçisi misin diye bağırdılar. "kaşar" dediğim için ceza alacağım.
Hocam ben kesin bir devlet lisesine nakil aldıracağım, onlar 12. sınıfta silebilirler mi?
Hocam ailemi bir bilseniz e-Okul'umda uzaklaştırma görünse ve ben ioks/pybs sınavına gireceğim bundan dolayı giremeyebilirim aşırı sorun çıkar bana