Blood

Uzman
Yer
RİZE
Kasamı değiştirmek için sarı sitede ilana koymuştum, satıldı. Şu anda kasa almak için bütçem yok, sistemi kasa alana kadar uzay montaj kullanacağım fakat ekran kartı çok boşta kalıyor, sallanıyor bayağı. Nasıl çözerim? Tehlikeli bir durum mu, anakarta zarar vermesin uzun süre kullanırken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasamı değiştirmek için sarı sitede ilana koymuştum, satıldı. Şu anda kasa almak için bütçem yok, sistemi kasa alana kadar uzay montaj kullanacağım fakat ekran kartı çok boşta kalıyor, sallanıyor bayağı. Nasıl çözerim? Tehlikeli bir durum mu, anakarta zarar vermesin uzun süre kullanırken.
Sistem sallanmadığı müddetçe ekran kartı slotta sallanmayacağı için zarar olmaz.

Bu kadar sallanıyor olması doğal mı peki?
Doğal diyebiliriz. Sonuçta ağır bir cihaz ve tutucu bir şey yok. Bu yüzden vidalarla sabitleniyor zaten, PCIe slotu bir yere kadar taşır.

Sorun olacağını zannetmiyorum, birçok test sistemi bu şekilde kullanılıyor. Tehlikeli değil.

Sorun olacağını sanmıyorum fakat hiç destek eklemediysen en kötü vidalama yerinin altına gelecek bir parça veya kitap sıkıştırabilirsin. Böylece düz alanda duracağından sallanma da minimuma inecektir.