3787

Yetkin
Makaleler
5
Herkese selam, X platformunda gezinirken bir kişinin paylaşımına sinirlenip kendisine hakaret ettim.

Paylaşım oldukça kışkırtıcı ve belli bir kesimi galeyana getirecek nitelikteydi. Bunun üzerine hakaret içeren sözler yazdım fakat daha sonra ilgili Tweet’i sildim. Karşı taraf, “savcılığa verildiniz” gibi ifadeler kullandı. Kendisinin yaşının çok büyük olmadığını düşünüyorum. Şu anda 19 yaşındayım ve maddi açıdan sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Bu yüzden endişelendim. Anonim bir hesaba dava açılabilir mi, ne olur ne olmaz diye merak ediyorum. Son olarak, hakaret içerikli Tweet’imi sildim fakat dava açılıp açılamayacağını öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, X platformunda gezinirken bir kişinin paylaşımına sinirlenip kendisine hakaret ettim.

Paylaşım oldukça kışkırtıcı ve belli bir kesimi galeyana getirecek nitelikteydi. Bunun üzerine hakaret içeren sözler yazdım fakat daha sonra ilgili Tweet’i sildim. Karşı taraf, “savcılığa verildiniz” gibi ifadeler kullandı. Kendisinin yaşının çok büyük olmadığını düşünüyorum. Şu anda 19 yaşındayım ve maddi açıdan sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Bu yüzden endişelendim. Anonim bir hesaba dava açılabilir mi, ne olur ne olmaz diye merak ediyorum. Son olarak, hakaret içerikli Tweet’imi sildim fakat dava açılıp açılamayacağını öğrenmek istiyorum.
Yani böyle konularda bilgi veriliyor ve savcılığa kadar gidiyor.

Beni Recep Tayyip Erdoğan profil fotoğrafına sahip bir kullanıcı Araplarla küfürlü kavgaya girdiğim için "Türk Polisi'ne" şikayet edecekti, bekliyorum hala.

Eksi Sozluk kullananlar iyi bilir, Furki isimli bir zatin meslegidir insanlari kiskirtip sonra dava acarak para kazanmak. Malum guruhtandir. Bunlarda hep boyledir, kiskirt, sonra dava acip para al. Dava acilma ihtimali var ne yazik ki.

Korkutmak için yapmıştır. Hem %60 savcı uğraşmaz. Dava açmak çok kolay değil.

@Simon, 2 yıldır bekliyorum ben de. Sanırım daha beklerim.

Bende öyle düşünuyorum hocam normalde hiç kafaya takmazdım bile ama malum son günlerde o kadar saçma sebeplerden dolayı insanlar gözaltına alınıyor ki.