Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir şey olmaz da eğer akıl sağlığını korumak istiyorsan X kullanmayı acilen bırakmalısın. Sadece olumsuz ve kutuplaştırıcı postlardan oluşan ***tan bir platform. Eğer sadece arada bazı postlara bakıp çıkmak istersen nitter.net’i kullanabilirsin. X postlarını hesap açmadan görüntülemeni sağlıyor.
Hiçbir şey olmaz da eğer akıl sağlığını korumak istiyorsan X kullanmayı acilen bırakmalısın. Sadece olumsuz ve kutuplaştırıcı postlardan oluşan ***tan bir platform. Eğer sadece arada bazı postlara bakıp çıkmak istersen nitter.net'i kullanabilirsin. X postlarını hesap açmadan görüntülemeni sağlıyor.
Oyun haberlerini kaçırmamak için kullanıyorum zaten hocam siyasetle falan işim olmuyor genelde tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.
- Makaleler
- 1
İnşallah öyle bir şey olmaz da hocam sosyal medya üzerinden kimseyle tartışmaya girip yanlış bir şey söyleme. Direkt mesaj yazmadan kullan. İnternet paralı troller ile dolu zaten.
1 - X kullanmayın, adamın saçını beyazlatır. 2 - Instagram ve X'de milyon tane kişiye sövmüştüm halen buradayım! Hiç bir şey olmadı.
Hepsi paralı maaşını senden benden fazla alan troller uğraşmaya gram değmez, ben bu hatayı çok yapmıştım. Şu an huzurlu ve mutluyum.
Lessra
Başarılı
Oyun haberlerini kaçırmamak için kullanıyorum zaten hocam siyasetle falan işim olmuyor genelde tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.
Bu korku biraz yeter hocam size zamanında bende yaşadım artık kimseye sövmüyorum. Birine mi sinirlendim internette yazıya dökmeden evde sesli sövüyorum bence en iyi alternatif bu.
1 - X kullanmayın, adamın saçını beyazlatır. 2 - Instagram ve X'de milyon tane kişiye sövmüştüm halen buradayım! Hiçbir şey olmadı.Hepsi paralı maaşını senden benden fazla alan troller uğraşmaya gram değmez, ben bu hatayı çok yapmıştım. Şu an huzurlu ve mutluyum.
Yine de anında gündemden haberdar olmak için tek iyi seçenek.
İşte anında gündemden haberdar olmamak en iyi seçenek bana göre, gündemi takip etmek insanın ömrünü kısaltır. Böyle şeyleri bıraktığım günden beri gerek mental, psikolojik olarak çok iyiyim. Ayrıca her yerden gündem en iyi şekilde takip edilir, toxic kullanıcılar ile dolu olan bir yerden değil.Yine de anında gündemden haberdar olmak için tek iyi seçenek.
Bu korku biraz yeter hocam size zamanında bende yaşadım artık kimseye sövmüyorum. Birine mi sinirlendim internette yazıya dökmeden evde sesli sövüyorum bence en iyi alternatif bu.
Korku değil de daha çok maddi olarak gireceğim sıkıntı yuzunden bu kadar kafaya taktım daha once Instagram gibi platformlardanda bu tarz komik tehditler aldığım oldu
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-