Üzerinde uygunsuz yazı olan bir tişörtü giymek ne zaman uygun olur?

cemkaraca

Yetkin
Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ?

Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ?
Yani olabilir herkesin bildiği klasik kelimelerse. Ama öyle kolay kolay bilinecek şeyler değilse biraz zor. YTD. Bence giymeyin.

Yani olabilir herkesin bildiği klasik kelimelerse. Ama öyle kolay kolay bilinecek şeyler değilse biraz zor. YTD. Bence giymeyin.
Big tick yazıyor üstünde. Gerisi de küfürlü ama kısaltma var. Tek anlaşılabilecek yeri yazdım. Tabii küfürlü hali yazıyor burada yazamam onu.

Üniversite Lise mi de disiplin yiyeceksiniz hocam? Sadece hocalar da laf işitirsiniz anca.

Üniversite Lise mi de disiplin yiyeceksiniz hocam? Sadece hocalar da laf işitirsiniz anca.
Kılık kıyafetten bir şeyler bulurlar belki diye dedim. Çok sanmıyorum ama yönetmelikte öyle bir şey varsa.

Utanman yoksa giyersen bir şey olmaz ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…