cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.712 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 25 Kasım 2025 #1 Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ?
Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.357 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.361 Yer Denizli 25 Kasım 2025 #2 cemkaraca dedi: Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Yani olabilir herkesin bildiği klasik kelimelerse. Ama öyle kolay kolay bilinecek şeyler değilse biraz zor. YTD. Bence giymeyin.
cemkaraca dedi: Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Yani olabilir herkesin bildiği klasik kelimelerse. Ama öyle kolay kolay bilinecek şeyler değilse biraz zor. YTD. Bence giymeyin.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.712 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 25 Kasım 2025 #3 AMG GOAT dedi: Yani olabilir herkesin bildiği klasik kelimelerse. Ama öyle kolay kolay bilinecek şeyler değilse biraz zor. YTD. Bence giymeyin. Genişletmek için tıkla... Big tick yazıyor üstünde. Gerisi de küfürlü ama kısaltma var. Tek anlaşılabilecek yeri yazdım. Tabii küfürlü hali yazıyor burada yazamam onu.
AMG GOAT dedi: Yani olabilir herkesin bildiği klasik kelimelerse. Ama öyle kolay kolay bilinecek şeyler değilse biraz zor. YTD. Bence giymeyin. Genişletmek için tıkla... Big tick yazıyor üstünde. Gerisi de küfürlü ama kısaltma var. Tek anlaşılabilecek yeri yazdım. Tabii küfürlü hali yazıyor burada yazamam onu.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.174 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 25 Kasım 2025 #4 Üniversite Lise mi de disiplin yiyeceksiniz hocam? Sadece hocalar da laf işitirsiniz anca.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 25 Kasım 2025 #5 cemkaraca dedi: Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Utanma duygusuna sahip değilsen cenazede bile giyersin. 2022 İzmir LoL Tbf'inden aldığım LoL baskılı tshirtleri okulda giyiyordum.
cemkaraca dedi: Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Utanma duygusuna sahip değilsen cenazede bile giyersin. 2022 İzmir LoL Tbf'inden aldığım LoL baskılı tshirtleri okulda giyiyordum.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 25 Kasım 2025 #6 Ben giyiyorum sokakta, giymeyeceksen neden alasın ki?
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.712 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 25 Kasım 2025 #7 Xbox 360E dedi: Üniversite Lise mi de disiplin yiyeceksiniz hocam? Sadece hocalar da laf işitirsiniz anca. Genişletmek için tıkla... Kılık kıyafetten bir şeyler bulurlar belki diye dedim. Çok sanmıyorum ama yönetmelikte öyle bir şey varsa.
Xbox 360E dedi: Üniversite Lise mi de disiplin yiyeceksiniz hocam? Sadece hocalar da laf işitirsiniz anca. Genişletmek için tıkla... Kılık kıyafetten bir şeyler bulurlar belki diye dedim. Çok sanmıyorum ama yönetmelikte öyle bir şey varsa.
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.800 Çözümler 6 Beğeniler 1.268 25 Kasım 2025 #8 cemkaraca dedi: Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Utanman yoksa giyersen bir şey olmaz ya. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026
cemkaraca dedi: Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Utanman yoksa giyersen bir şey olmaz ya.