Detaylar
Kim cevapladı?Yani olabilir herkesin bildiği klasik kelimelerse. Ama öyle kolay kolay bilinecek şeyler değilse biraz zor. YTD. Bence giymeyin.Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi?
cemkaraca
Yetkin
Big tick yazıyor üstünde. Gerisi de küfürlü ama kısaltma var. Tek anlaşılabilecek yeri yazdım. Tabii küfürlü hali yazıyor burada yazamam onu.Yani olabilir herkesin bildiği klasik kelimelerse. Ama öyle kolay kolay bilinecek şeyler değilse biraz zor. YTD. Bence giymeyin.
Koneko Toujou
Üstün
Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi?
Utanma duygusuna sahip değilsen cenazede bile giyersin. 2022 İzmir LoL Tbf'inden aldığım LoL baskılı tshirtleri okulda giyiyordum.
cemkaraca
Yetkin
Kılık kıyafetten bir şeyler bulurlar belki diye dedim. Çok sanmıyorum ama yönetmelikte öyle bir şey varsa.Üniversite Lise mi de disiplin yiyeceksiniz hocam? Sadece hocalar da laf işitirsiniz anca.
Vadbav
Başarılı
Üzerinde burada söyleyemeyeceğim İngilizce bir küfür yazılı. Nerelerde giyilebilir? Üniversitede giyersem disiplin olayı olabilir mi?
Utanman yoksa giyersen bir şey olmaz ya.
Son düzenleyen: Moderatör: