Sahibinden Üzerindeki satıcılardan iPhone 17e alınır mı?

Veira 114

Üstün
Bildiğiniz üzere Apple büyük bir zam yaptı. İnternet fiyatları uçtu. 17e örneğin 70 bine kadar çıktı. Sahibinden'deki telefoncularda da hala eski fiyattan satılıyor. Sizce güvenilip alınır mı?

İlanı örnek olması açısından verdim. Bunun gibi bir sürü ilan mevcut.

Artık alamazsın çünkü ben aldım hahahahaha (hep yapmak istemiştim)
Şaka maka çoğu çalıntı ya da kaçak ya da parçaları değiştirilmiş oluyor pek önermem şahsen alternatif Android tarafına bakabilirsiniz.

Pek önermem; çalıntı veya parça değişikliğine uğramış, ağır hasarlı telefonlar çoğu, kısacası Ferrari görünümlü Tofaşlar. 2. el de ısrarcıysan, çok dikkatli olman gerek.

@Themir, @murim,

Pek ısrarcı değilim fakat en son 6S kullandığımdan beri Apple kullanmamıştım. iOS tarafına kaymayı düşünüyordum fakat bu zam çok kötü oldu.

@Themir, @murim,

Pek ısrarcı değilim fakat en son 6S kullandığımdan beri Apple kullanmamıştım. iOS tarafına kaymayı düşünüyordum fakat bu zam çok kötü oldu.

Şu anki en iyi durum bence androidlere yönelmek ya da direk daha düşük bir model alabilirsiniz ki önermem şahsen.

@Themir, Piyango vurup almam dışında öyle görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…