Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AmazonÜzerinden alınan 30 dolarlık ürün gümrüğe takılır mı?
Amazon.com.tr'den Almanya'dan gelecek 30$'lık ürün aldım. Gümrük işlemlerini Amazon'un halledeceği yazıyordu. Gerekli ücretleri de çekti karttan. Sizce bir sorun olur mu?
Amazon.com.tr'den Almanya'dan gelecek 30$'lık ürün aldım. Gümrük işlemlerini Amazon'un halledeceği yazıyordu. Gerekli ücretleri de çekti karttan. Sizce bir sorun olur mu?
Evet Amazon hallediyor gumruk islerini. Surpriz ek vergi cikarsa teslim esnasinda iade etmek yerine odeyin. Odeme fisini Amazon'a gonderince iadesini yapiyor geri. Gumruge takilmasi icin aldigin urunun €150+ olmasi lazim.
Ben bu soruyu Amazon TR'den aldığım RAM gümrüğe takıldı konusunda sordum. Ama moderasyon kendi konunu aç diye uyarı gönderdi ve benim yerime konu açmışlar. Bunun için yeni konu oluşturmak istesem yapardım. Saçmalık.