Detaylar
Kim cevapladı?Steam Achievement Manager deneyebilirsin.
- Makaleler
- 62
Selam.
Aşağıda linkini eklediğim programla beraber kaldırmayı deneyebilirsin. Herhangi bir kullanıcı adı veya şifre istemeyecektir. Oyun gözükürse seç ve açık olan başarımları göstermesi için filtrele. Daha sonra başarımların tikini kaldır ve sağ üst köşeden değişiklikleri onayla.
github.com
Bu sayede oyunda aldığın başarımlar geri kaldırılacaktır. Fakat oyun sayfasında arkadaşların daha önceden o başarımları aldığını görebilir. Bu arada program tamamen açık kaynak kodlu ve güvenilirdir. Güvenilirlik konusunda herhangi bir sorun yaşamazsın, merak etme.
İyi günler!
Aşağıda linkini eklediğim programla beraber kaldırmayı deneyebilirsin. Herhangi bir kullanıcı adı veya şifre istemeyecektir. Oyun gözükürse seç ve açık olan başarımları göstermesi için filtrele. Daha sonra başarımların tikini kaldır ve sağ üst köşeden değişiklikleri onayla.
Releases · gibbed/SteamAchievementManager
A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub.
Bu sayede oyunda aldığın başarımlar geri kaldırılacaktır. Fakat oyun sayfasında arkadaşların daha önceden o başarımları aldığını görebilir. Bu arada program tamamen açık kaynak kodlu ve güvenilirdir. Güvenilirlik konusunda herhangi bir sorun yaşamazsın, merak etme.
İyi günler!
PC Uzmanı
Başarılı
Hocam O program ban sebebi diye biliyorum hocam kurmak istemedim o yüzden şimdi algılar falan ban yerim programsız yöntemler arıyorum direkt.
Hocam o program ban sebebi diye biliyorum hocam kurmak istemedim o yüzden şimdi algılar falan ban yerim programsız yöntemler arıyorum direkt.
Ben yıllarca TF2 için kullandım bir sıkıntı yaşamadım en son geçenlerde birkaç başarım için kullanmıştım. SAM den kaynaklı ban yiyen görmedim.
PC Uzmanı
Başarılı
Valla birkaç yerde okumuştum yinede içim rahat etmesi için programsız yöntem varsa önerirseniz çok mutlu olurum.Ben yıllarca TF2 için kullandım bir sıkıntı yaşamadım en son geçenlerde birkaç başarım için kullanmıştım. SAM den kaynaklı ban yiyen görmedim.
Ban sebebi değil.Hocam O program ban sebebi diye biliyorum. Hocam kurmak istemedim o yüzden şimdi algılar falan ban yerim programsız yöntemler arıyorum direkt.
PC Uzmanı
Başarılı
Hocam programı indirdim steamin açıkmı olması gerekli nasıl kullanabilirim. Sam.game.exe mi sam.picker a mı girmeliyim ?Selam.
![]()
Releases · gibbed/SteamAchievementManager
A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub.github.com
İyi günler!
- Makaleler
- 62
"Sam.game.exe"ye girin. Steam'in açık olması gerekli, evet.Hocam programı indirdim steamin açıkmı olması gerekli nasıl kullanabilirim? Sam.game.exe mi sam.picker a mı girmeliyim?
PC Uzmanı
Başarılı
Teşekkür ederim hocam"Sam.game.exe"ye girin. Steam'in açık olması gerekli, evet.