PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Steam’den bir tane oyun aldım. Oynadım ve beğenmedim, şimdi iade ettim de başarımlar silinmedi. Bu iade ettiğim oyunun başarımlarını silmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam.

Aşağıda linkini eklediğim programla beraber kaldırmayı deneyebilirsin. Herhangi bir kullanıcı adı veya şifre istemeyecektir. Oyun gözükürse seç ve açık olan başarımları göstermesi için filtrele. Daha sonra başarımların tikini kaldır ve sağ üst köşeden değişiklikleri onayla.

Bu sayede oyunda aldığın başarımlar geri kaldırılacaktır. Fakat oyun sayfasında arkadaşların daha önceden o başarımları aldığını görebilir. Bu arada program tamamen açık kaynak kodlu ve güvenilirdir. Güvenilirlik konusunda herhangi bir sorun yaşamazsın, merak etme.

İyi günler!

Hocam o program ban sebebi diye biliyorum hocam kurmak istemedim o yüzden şimdi algılar falan ban yerim programsız yöntemler arıyorum direkt.

Ben yıllarca TF2 için kullandım bir sıkıntı yaşamadım en son geçenlerde birkaç başarım için kullanmıştım. SAM den kaynaklı ban yiyen görmedim.

Selam.

Aşağıda linkini eklediğim programla beraber kaldırmayı deneyebilirsin. Herhangi bir kullanıcı adı veya şifre istemeyecektir. Oyun gözükürse seç ve açık olan başarımları göstermesi için filtrele. Daha sonra başarımların tikini kaldır ve sağ üst köşeden değişiklikleri onayla.

Bu sayede oyunda aldığın başarımlar geri kaldırılacaktır. Fakat oyun sayfasında arkadaşların daha önceden o başarımları aldığını görebilir. Bu arada program tamamen açık kaynak kodlu ve güvenilirdir. Güvenilirlik konusunda herhangi bir sorun yaşamazsın, merak etme.

İyi günler!
Hocam programı indirdim steamin açıkmı olması gerekli nasıl kullanabilirim. Sam.game.exe mi sam.picker a mı girmeliyim ?