Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Biraz garip bir soru lakin neredeyse ama neredeyse bugüne kadar aldığım tüm oyunların rahat bir yüzde 70'i buradan aldım. Aslında almam iyi oldu çünkü daha sonrasında birçoğu zamlanmıştı. Misal Metro serisi veya Sherlock serisi gibi...

Her neyse, benim bu soruyu sormamın temel nedeni aslında Epic Games'teki oyunlarımı hiçbir zaman indirip açıp oynamamış olmam biraz da.

Neden oynanmasin? Steam ile kiyaslamaya gerek yok, Steam zaten daha iyi ama ayni oyunu daha ucuza alabildigim bir platformu neden kullanmayayim? Abartildigi kadar da sorunlu bir servis degil ayrica, kullandigim surec boyunca ufak hatalar haricinde bir sey yasamadim.

Hayatımda çok mantıksız, çok garip sorular gördüm de bu kadar saçma soruyu ilk defa görüyorum. Oyun platformundan oyun indirmeyip ne yapacaksınız tam olarak? Tabii ki indirilir.

Haklısınız saçma lakin ben şunu net söylebilirim ki benim Epic ile alakalı bu "ön yargılarımı" kırmama lazım. Düşünün yaklaşık 220 tane oyun ve DLC...

Neden oynanmasin? Steam ile kiyaslamaya gerek yok, Steam zaten daha iyi ama ayni oyunu daha ucuza alabildigim bir platformu neden kullanmayayim? Abartildigi kadar da sorunlu bir servis degil ayrica, kullandigim surec boyunca ufak hatalar haricinde bir şey yasamadim.

Servisinden ziyade 2025 yılını doldurmamıza rağmen hala platforma düzgün bir yedekleme sistemi gelmedi hocam.

Steam, kullanım açısından ve oyun çeşitliliği bakımından beni cezbetmişti zamanında ama o da sonra TL'den dolara geçti ya, ondan sonra yönümü Epic'e çevirdim lakin tam olarak ne sebepten kaynaklı olduğunu bilmemekle birlikte oyun indirmeye gitmiyor elim :D

Tabi ki indirilir ve oynanır. Zaten Ubisoft, EA gibi bir firmanın oyununu oynuyorsanız onlar oyunu açarken kendi launcherlarını kullanıyorlar yani Steam veya Epic Games'ten alsanız bile fark etmiyor.