3586

Uzman
Makaleler
33
eBay üzerinde Samsung Galaxy wonder buldum, alsam gelir mi?

eBay da Türkiye’deki Hepsiburada, Trendyol gibi ayrı satıcılar satıyor diye biliyorum. Yani ürünü satan eBay’ın kendisi değil, orada satış yapan satıcılar. Satıcıya bağlı bu dediğiniz şey.

Gelmez hocam. GSM hattı takılabilen ürünlerin yurt dışından ithalatı zorlayıcı. Şahışların yapması yasak. Kargonuz muhtemelen geri gönderilir.

Bir giden olursa ondan rica edin.

Satıcıya bağlı bu dediğiniz şey.
Biliyorum hocam, yurtdışından gelecek muhtemelen sorun çıkarır mı diye sordum.

Gelmez hocam. GSM hattı takılabilen ürünlerin yurt dışından ithalatı zorlayıcı. Şahışların yapması yasak. Kargonuz muhtemelen geri gönderilir.

Bir giden olursa ondan rica edin.
Anladım teşekkür ederim. Peki bu cihazı Türkiye veya Japonya'da sıfır bir şekilde bulabilir miyim?

Biliyorum hocam, yurtdışından gelecek muhtemelen sorun çıkarır mı diye sordum.

Anladım teşekkür ederim. Peki bu cihazı Türkiye veya Japonya'da sıfır bir şekilde bulabilir miyim?
Türkiye'de açılmamış şekilde bulmanız imkansıza yakın. Japonya'dan emin değilim.

Ne yapmak için alıyorsunuz bu arada?
Kardeş olsun diye alıyorum :D

IMG_20240311_201358.webp IMG_20240311_201403.webp

Elimde iki tane var bundan, birisi annemin ilk dokunmatik telefonu ve Stock ROM kurulu, diğeri ise babamın ilk dokunmatik telefonu ve içinde CyanogenMod, Clockworkmod, kernel gibi yazılımlar kurulu. Bu alacağım modelin üzerinde de yazılım denemeleri yapacağım. Samsung'un en sevdiğim telefonu olduğu için alıyorum.

Kardeş olsun diye alıyorum :D

Eki Görüntüle 31573 Eki Görüntüle 31574

Elimde iki tane var bundan, birisi annemin ilk dokunmatik telefonu ve Stock ROM kurulu, diğeri ise babamın ilk dokunmatik telefonu ve içinde CyanogenMod, Clockworkmod, kernel gibi yazılımlar kurulu. Bu alacağım modelin üzerinde de yazılım denemeleri yapacağım. Samsung'un en sevdiğim telefonu olduğu için alıyorum.
Bende de Samsung Galaxy Trend Plus var hocam. İçine bir ara ROM atmayı denedim ama olmadı. Konu açsam yardım eder misiniz sonra?
IMG_0600.webp