GameGaraj Üzerinden ürün alınmada sıkıntı yaşanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mrshuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
Teknik servis konusunda yeterli olduğunu hiçbir şekilde düşünmüyorum, ürünü kendileri bile üretmiyorlar ve bu mecrada marka bastıkları bir ürünü satmada da yeniler.

Özellikle Şikayetvar gönderilerini okursak servis kısmının en sıkıntılı yönleri olduğu net anlaşılıyor. Ben bilindik markaların güvenilir modellerinden almayı tercih ederim ne olursa olsun.

Yanlış anlaşılma olmasın, firma bilindik ve güvenilir, fakat laptop markası olmak bambaşka bir olaydır.

Herhangi bir problem yaşanır mı? Servisleri nasıldır? GameGaraj tercih etmeyi düşünüyorum.
Gamegaraj en kaliteli sitelerden biridir, ertesi gün teslimat sağlanıyor servisi garantisi de gayet başarılı.

Ben de ayni sekilde dusunuyorum.
Marka olmasi sebebiyle bu seriyi de gormustum. Fakat sicakliklariyla ilgili cok iyi yorumlar okumamistim. Sicaklik degerleri nasil acaba?

şahsen marka tarafında bir sorun şikayet olamayacaktır ancak teknik servis de nasıllar bilmiyorum. Bende çok yeni kullanmaya başladım. Zaten bakım konusunda deneyin ve yeteri kadar bilgili olduğumdan kendi bakımımı kendim yapacağım. O konuda da iyilerdir diye düşünüyorum. Genel manada çoğu kişi memnun kullanan tarafta bende dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…