Detaylar
Kim cevapladı?Teknik servis konusunda yeterli olduğunu hiçbir şekilde düşünmüyorum, ürünü kendileri bile üretmiyorlar ve bu mecrada marka bastıkları bir ürünü satmada da yeniler.
Özellikle Şikayetvar gönderilerini okursak servis kısmının en sıkıntılı yönleri olduğu net anlaşılıyor. Ben bilindik markaların güvenilir modellerinden almayı tercih ederim ne olursa olsun.
Yanlış anlaşılma olmasın, firma bilindik ve güvenilir, fakat laptop markası olmak bambaşka bir olaydır.
Özellikle Şikayetvar gönderilerini okursak servis kısmının en sıkıntılı yönleri olduğu net anlaşılıyor. Ben bilindik markaların güvenilir modellerinden almayı tercih ederim ne olursa olsun.
Yanlış anlaşılma olmasın, firma bilindik ve güvenilir, fakat laptop markası olmak bambaşka bir olaydır.
Zerolite
Yetkin
Gamegaraj en kaliteli sitelerden biridir, ertesi gün teslimat sağlanıyor servisi garantisi de gayet başarılı.Herhangi bir problem yaşanır mı? Servisleri nasıldır? GameGaraj tercih etmeyi düşünüyorum.
Benim aldığım ürünün iadesinde bir problem çıkarmadılar, iadeside 3-5 gün içerisinde elime ulaşmıştı. Baska bir laptop aldım elime ulaşalı çok olmadı oldukça memnunum, değerlendirmek isterseniz diye linkini buraya bırakıyorum;
Benim aldığım ürünün iadesinde bir problem çıkarmadılar, iadeside 3-5 gün içerisinde elime ulaşmıştı. Baska bir laptop aldım elime ulaşalı çok olmadı oldukça memnunum, değerlendirmek isterseniz diye linkini buraya bırakıyorum;
Maaşallahı var laptopun bu 300 nit ekranli mi?
Ben de ayni sekilde dusunuyorum.Teknik servis konusunda yeterli olduğunu hiçbir şekilde düşünmüyorum, ürünü kendileri bile üretmiyorlar ve bu mecrada marka bastıkları bir ürünü satmada da yeniler.
Marka olmasi sebebiyle bu seriyi de gormustum. Fakat sicakliklariyla ilgili cok iyi yorumlar okumamistim. Sicaklik degerleri nasil acaba?Benim aldığım ürünün iadesinde bir problem çıkarmadılar, iadeside 3-5 gün içerisinde elime ulaşmıştı. Baska bir laptop aldım elime ulaşalı çok olmadı oldukça memnunum, değerlendirmek isterseniz diye linkini buraya bırakıyorum;
AbdurrahmanUlaş
Becerikli
şahsen marka tarafında bir sorun şikayet olamayacaktır ancak teknik servis de nasıllar bilmiyorum. Bende çok yeni kullanmaya başladım. Zaten bakım konusunda deneyin ve yeteri kadar bilgili olduğumdan kendi bakımımı kendim yapacağım. O konuda da iyilerdir diye düşünüyorum. Genel manada çoğu kişi memnun kullanan tarafta bende dahil.
yusufumm07
Üstün
Teknik servis iyisine düşmedin mi uğraş dur Marka gözetmeksizin .