CentrumBoss

Yetkin
Not: Temu'dan herhangi bir kazancım yok, sadece ucuz bulduğum alınabilecek ürünleri paylaşmak istedim. Ürünlerin hiçbiri henüz elime geçmedi, Temu'dan alışveriş yaparken sepetini doldurmakta zorluk çekenler için bir liste gibi düşünebilirsiniz. Siz de önerdiklerinizi ekleyebilirsiniz.

Satın aldıklarım:
-Aula F75 mekanik klavye
-Skmei Erkek Dijital Saat
-Kahve Termosu
-10 adet renkli kalem
-Kodak 512GB SSD Not: Bu bir öneri değildir, ben aldım.
-Çerçeveli Van Gogh tablo
-Kulaklık askı aparatı
-1314 parça çakma lego
-Fileli Kalemlik
-İçki matarası
-5 çift çorap
-Zeka Küpü
-Suluk/matara seti
-Anahtarlık

Son düzenleme:
Harikasın hocam, emeğine sağlık. Bu listeye ekleme yapabilecek arkadaşlar varsa güzel olur. Günlerdir bakınıyorum ama kayboldum resmen Temu'nun içinde. Üstüne hiçbir şey de alamadım henüz.

Not: Temu'dan herhangi bir kazancım yok, sadece ucuz bulduğum alınabilecek ürünleri paylaşmak istedim. Ürünlerin hiçbiri henüz elime geçmedi, Temu'dan alışveriş yaparken sepetini doldurmakta zorluk çekenler için bir liste gibi düşünebilirsiniz. Siz de önerdiklerinizi ekleyebilirsiniz.

Satın aldıklarım:
-Aula F75 mekanik klavye
-Kahve Termosu
-10 adet renkli kalem
-Kodak 512GB SSD not: Bu bir öneri değildir, ben aldım.
-Kulaklık askı aparatı
-1314 parça çakma lego
-Fileli Kalemlik
-İçki matarası
-5 çift çorap
-Zeka Küpü
-Suluk/matara seti
-Anahtarlık

Toplu alım yaptığımızda bir avantaj oluyor mu tek tek sipariş edebiliyor muyuz bu siteden?

Toplu alım yaptığımızda bir avantaj oluyor mu tek tek sipariş edebiliyor muyuz bu siteden?
Minimum sepet tutarı var, 670 TL. Bazı kişilerde 480 TL. Ayrıca vergiyi unutmayın, ödeme ekranında %60 vergi ekleniyor. Minimum sipariş tutarı kabaca 1000 TL'ye geliyor.

Son düzenleme:
Rubik küp ve anahtarlığın kalitesini merak ettim. Elinize ulaşınca etiketlerseniz sevinirim.
Ayrıca, minimum sepet tutarı ne kadar olması gerekiyordu? 670 TL mi?
Benim de dikkatimi çeken ve almak istediklerim:

Satın aldıklarım:
-Aula F75 mekanik klavye
-Kahve Termosu
-10 adet renkli kalem
-Kulaklık askı aparatı
-1314 parça çakma lego
-Fileli Kalemlik
-İçki matarası
-5 çift çorap
-Zeka Küpü
-Suluk/matara seti
-Anahtarlık

Hocam o aldığınız SSD fiyatı aşırı ucuz, normalde sıfırları en az 1200 TL'den başlıyor 512 GB SSD'lerin. Sahte 512 GB değil midir? Yani 512 yazıyor ama dosya atınca 128 GB atılıyor en fazla mesela, öyle mi?

Hocam o aldığınız SSD fiyatı aşırı ucuz, normalde sıfırları en az 1200 TL'den başlıyor 512 GB SSD'lerin. Sahte 512 GB değil midir? Yani 512 yazıyor ama dosya atınca 128 GB atılıyor en fazla mesela, öyle mi?
Kodak onaylı satıcı satıyordu. İndirim konusu açılmıştı inceleyebilirsiniz hocam.

Elime geçince gerekli testleri yapar, buraya yazarım. Şu an için kesin bir şey söyleyemiyorum o yüzden öneri değildir diye ekledim.

Satın aldıklarım:
-Aula F75 mekanik klavye
-Kahve Termosu
-10 adet renkli kalem
-Kulaklık askı aparatı
-1314 parça çakma lego
-Fileli Kalemlik
-İçki matarası
-5 çift çorap
-Zeka Küpü
-Suluk/matara seti
-Anahtarlık
Güzel liste bu arada. Elinize sağlık.