Thanos

Üstün
Arkadaşlar evimin zemini laminant parke ve sormak istiyorum, cif sıkılmış mikrofiber bez ile evin laminant parke tabanını silsem derin çizikler oluşturur mu? Yoksa herhangi bir zararı yok mu? Önceden silmiştim. Fakat, sildikten sonra takıntı mıdıır bilmem ama yerde çok büyük olmayan bir çizik olduğunu gördüm muhtemelen daha önceden oldu ama sildikten sonra sanki cif sıkılmış mikrofiber bez ile yapmışım gibi hissettirdi. Kısacası durum bu sorum konu başlığında ki gibi? Zarar vermez değil mi? Çünkü bir kere silmiştim ve bir daha silmem gerekecek sanırım o yüzden sormam gerekiyor.

Hayır hocam, çiziği mikrofiber bezin oluşturacağını düşünmüyorum. Daha önceden temizlediğin fazla ıslak bir bez ya da klasikleşmiş bir bez zarar vermiş olabilir. Cif ve mikrofiber bez kullanırsan daha sağlıklı bir temizlik yapmış olursun laminant parke için.

Hayır hocam, çiziği mikrofiber bezin oluşturacağını düşünmüyorum. Daha önceden temizlediğin fazla ıslak bir bez ya da klasikleşmiş bir bez zarar vermiş olabilir. Cif ve mikrofiber bez kullanırsan daha sağlıklı bir temizlik yapmış olursun laminant parke için.

Anladım yani ben doğru bir temizlik yaptım ve şu an da cif ile mikrofiber bez ile silsem sıkıntı olmaz değil mi? Kusura bakmayın biraz takıntılıyım.