Bruhistan

Başarılı
Merhaba şu aralar canım bayağı çok sıkkın ve 2 gün sonrada internetim kapanıyor. Bu yüzden hikayeli oyunlara başlama vakti geldi diye oyun aramaya başladım. Yani her türlü hikayeli oyun önerebilirsiniz (Aksiyon olur drama olur polisiye/dedektif korku vs.) tek istediğim uzun olsun yeter. Özellikle aksiyonlu olanları çok severim. Sistemim İntel HD Family 4 GB RAM İ3-4005U.

Oynadığım hikayeli oyunlar:
  1. Mafia 2
  2. GTA serisi (Bütün 3D era olanları ve GTA 4'ü)
  3. Half-Life serisi
  4. Max Payne serisi (1. ile 2.)
  5. Call Of Duty MW serisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu aralar canım bayağı çok sıkkın ve 2 gün sonra da internetim kapanıyor. Bu yüzden hikayeli oyunlara başlama vakti geldi diye oyun aramaya başladım. Yani her türlü hikayeli oyun önerebilirsiniz (aksiyon olur drama olur polisiye/dedektif korku vs.) Tek istediğim uzun olsun yeter. Özellikle aksiyonlu olanları çok severim. Sistemim Intel HD family 4 GB RAM i3-4005U.

1. Mafia 2
  2. GTA serisi (bütün 3D era olanları ve GTA 4'ü)
  3. Half-Life serisi.
  5. Call of Duty MW serisi.

Subnautica. İlk bitirişim 70 saat sürmüştü ve YouTube'dan bakmama rağmen 70 saat sürdü. Sen YouTube'a bakmayıp oyunu kurcalayarak bitirirsen daha uzun sürer.

Stardew Valley. İnternetiniz gidiyorsa eğer, rahat zamanınızı gömersiniz. Oyun siz ne zaman sıkılırsanız o zaman bitiyor. Wikilere bakmanız gerekmesin diye mod da önerebilirim isterseniz.

NFS: MW hikayesi çok uzun olmasa bile güzel oyundur. Redux Lite sürümünü kurarsınız daha fazla araba, daha fazla modifiye seçeneğiyle rahat rahat oynarsınız.

Yerinde olsam MyAbandonware giriş yapıp, eski oyunlardan 5-6 tane indirirdim. Buradan alacağın önerilerin çoğu belli oyunlar olacaktır. Çoğu da o sistemde çalışmayacaktır. Eski oyunlar da gerçi çalışmayabilir. Dizüstülerde genelde çok uyumlu olmuyorlar. Çıktıkları dönemde takoz dediğimiz dizüstüler bile yoktu.

Eski film oyunları falan da indirilebilir. Çoğunun boyutu düşük olacağından hızlıca indirirsin.

Yerinde olsam MyAbandonware giriş yapıp, eski oyunlardan 5-6 tane indirirdim. Buradan alacağın önerilerin çoğu belli oyunlar olacaktır. Çoğu da o sistemde çalışmayacaktır. Eski oyunlar da gerçi çalışmayabilir. Dizüstülerde genelde çok uyumlu olmuyorlar. Çıktıkları dönemde takoz dediğimiz dizüstüler bile yoktu.

Eski film oyunları falan da indirilebilir. Çoğunun boyutu düşük olacağından hızlıca indirirsin.
Şu indirme linklerinin yanında RIP ISO diye şeyler var. Onlar ne?

Stardew Valley. İnternetiniz gidiyorsa eğer, rahat zamanınızı gömersiniz. Oyun siz ne zaman sıkılırsanız o zaman bitiyor. Wikilere bakmanız gerekmesin diye mod da önerebilirim isterseniz.

NFS: MW hikayesi çok uzun olmasa bile güzel oyundur. Redux Lite sürümünü kurarsınız daha fazla araba, daha fazla modifiye seçeneğiyle rahat rahat oynarsınız.
Peki hocam NFS MW hangileri daha iyi 2005 mi 2012 mi?

ISO genelde oyunu yükleyediğin dosyaları içeriyor. Daemoon Tools gibi bir araç ile CD olarak tanıtıp yüklüyorsun. Sonrasında oyuna Game Extras kısmında varsa güncellemeler, crack(nocd) ve ince ayar yapman gerekiyor. RIP ise oyunun bu tarz sürümlerinin ayarlandığı, oyunun dosyalarının içerisinde olduğu yani yüklemeden çalıştırdığı oluyor diye biliyorum.

Benim önerim varsa oyunlarda MagiPack sürümlerini seçmen. Hataları düzeltilmiş ve basit bir şekilde next next yaparak yükleyebileceğin paketler oluyor. MagiPack site olarak da öneririm. Ama sitesinde sadece torrent magnet bağlantıları var. Bu yüzden sistemine qBittorrent gibi kaliteli bir torrent uygulaması yüklemen gerekiyor.

2025-05-07_20-11.webp

Merhaba şu aralar canım bayağı çok sıkkın ve 2 gün sonrada internetim kapanıyor. Bu yüzden hikayeli oyunlara başlama vakti geldi diye oyun aramaya başladım. Yani her türlü hikayeli oyun önerebilirsiniz (Aksiyon olur drama olur polisiye/dedektif korku vs.) tek istediğim uzun olsun yeter. Özellikle aksiyonlu olanları çok severim. Sistemim İntel HD Family 4 GB RAM İ3-4005U.

1. Mafia 2
  2. GTA serisi (Bütün 3D era olanları ve GTA 4'ü)
  3. Half-Life serisi
  5. Call Of Duty MW serisi
Witcher 1'i öneririm.

Çalışacağını sanmıyorum. Witcher 1 motoru genel olarak optimizasyon özürlü. Bu sistemde bol bol çökecektir. Ayrıca iki gün içerisinde (internet hızı nasıldır bilmiyorum) indirmesi ve modlamasıyla uğraşmak yerine, MagiPack Games üzerinden hataları düzeltilmiş 5-6 oyun da indirebilir. MyAbandonware göre korsan (yani satışı olan oyunları da) paylaştığından bağlantısını bırakmıyorum. Ama genel olarak eski oyunları (sistemle uyumlu) olacak oyunları paylaşıyorlar.