Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Kulak ici mi kulak ustu mu?
25457
Uzman
Kulak ici.
- Makaleler
- 23
Kulak ici kulaklik icin sesi disariya vermeyecek ve sorunsuz bir model yok sanirim. Hepsi %60'tan sonra sesi disariya veriyor. En ucuz olarak Nothing Ear (a) oneririm.
- Makaleler
- 50
Uzun omurluluk ve sorunsuzluk tamamen sansa bagli. Sorunsuz oldugu bilinen bir urun bile alsan sorun yasayabilirsin, neticede teknoloji sans isi. Yani sansa bagli olmayan tek aradigin kriter disariya ses vermemesi. Bunu ucuza saglayan kulakliklar da var, pahaliya saglayan kulakliklar da var.
Kulak ici kulaklık icin sesi disariya vermeyecek ve sorunsuz bir model yok sanirim. Hepsi %60'tan sonra sesi disariya veriyor. En ucuz olarak nothing ear (a) oneririm.
Hocam Redmi Buds 3 Pro kullanıyorum ses %100 iken dışarı ses vermiyor tabii şu an Redmi Buds 3 Pro almasını tavsiye etmem biraz eski bir model kaldı üstüne 3 model daha çıktı.
- Makaleler
- 23
dB'si dusuktur veya sizdirmazligi iyidir. Bilmiyorum.Hocam Redmi Buds 3 Pro kullanıyorum ses %100 iken dışarı ses vermiyor tabii şu an Redmi Buds 3 Pro almasını tavsiye etmem biraz eski bir model kaldı üstüne 3 model daha çıktı.
emre259
Uzman
Parasını hak ettiğini düşündüğüm ve en uzun süre kullandığım kulaklığım Huwaei freebuds 6i. (2790₺-Amazon)
Kulaklık gurmesi değilim ama ortalama seviyede çok model kullandım, sana sevdiğim yanlarını söyleyeyim.
Memnun olmadığın yanı yok mu diyeceksin, düşündüm ve yok sanırım ses kalitesi, mikrofon kalitesi her şeyiyle uzun süredir taşıyor beni, tavsiye ederim.
Kulaklık gurmesi değilim ama ortalama seviyede çok model kullandım, sana sevdiğim yanlarını söyleyeyim.
- Gürültü engelleme özelliği gerçekten güzel çalışıyor. Belli bir ses seviyesinde seni ortamdan güzel soyutluyor.
- Bataryasından memnumum hardcore kullanıcı değilim ama sürekli şarja taktığım zamanı unutuyorum.
- Kulağım ortalamanın biraz üstü büyüklükte, tam kavrıyor oturuyor, Airpods kadar zarif değil, ama premium hissettiriyor.
- En en sevdiğim yanı siyah modelinin kutusunun aşırı dayanıklı olması, nelerin içinde taşıdım kutuyu ne bir çizik ne bir soyulma var hala ilk günkü gibi.
Memnun olmadığın yanı yok mu diyeceksin, düşündüm ve yok sanırım ses kalitesi, mikrofon kalitesi her şeyiyle uzun süredir taşıyor beni, tavsiye ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra