25446

Çalışkan
Dostlar benim gibi bir telefon cahiline telefon önerilerinizi bekliyorum. Telefonlar ile ilgili tek bildiğim şey telefonların hangi marka olduğu. Fiyat algım yok. O yüzden bir fiyat belirtmedim. Hala Redmi 8 kullanıyorum. Telefonu alalı 5 sene oldu. Kıbrıs'ta askerliğimi yaparken almıştım. Telefon artık beni kullanma, canım kalmadı diye resmen ellerimde can vermeye başladı.

Oyun oynamak gibi takıntım yok. Oyun oynamayı düşünmüyorum. En az 5 sene kullanmak istiyorum. Instagram, Whatsapp benzeri sosyal medya uygulamalarını rahat bir şekilde kullanayım. Tek isteğim telefon lütfen cebe sığacak şekilde küçük olsun. Şu an kullandığım telefonu taşımak için yanımda çanta taşıyorum. Bu durumdan hiç memnun değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta ve Amiral seviye telefonların çoğu 6 inçi geçiyor. Giriş seviyeler de aynı şekil takoz seviyesinde. Bütçe olarak bir şeyler söylerseniz önceliğiniz sıfır cihaz gibi gözüküyor ona göre yardımcı olalım.

Evet benim için en büyük sıkıntı telefonun büyük olması. Redmi 8 bu yönden bana çok çektirdi. Acaba eski iPhone modellerinden birine mi yönelsem. Ne diyorsunuz?

Ekranı ufak kaliteli cihazlar var basit bir araştırma ile beklentilerine karşılık verecek cihazı seçebilirsin. Örnek olarak Samsung S24, S25 gibi Xiaomi 15 gibi IPhone 16 gibi ekranı ufak cihazlar var. Depolama hızı, hızlı şarj özelliği, işlemci kalitesi gibi detayları karşılaştırarak seçimini yapabilirsin.