Bütçe
Maksimum 6.000-7.000 TL
Aslında ben de temizliği kolay ürün arıyorum. Şu an elimdeki cihaz ile kaşarlı tost yapıyorum ama temizliği beni çileden çıkarıyor :')

Aslında ben de temizliği kolay ürün arıyorum. Şu an elimdeki cihaz ile kaşarlı tost yapıyorum ama temizliği beni çileden çıkarıyor:')

Tuşu var hocam altlı üstlü tuşlara basınca tabakaları çıkıyor. Granit kaplama olduğu için yapışma yapmıyor. Temizliğide kolay oluyor.

Tost için kullanacağım. Teflon düşünmüyorum hocam, döküm daha sağlıklı geliyor? Ama temizleme kısmında soru işaretlerim var.

Malzeme kalitesi konusunda diğer arkadaşlar daha fazla yorum yapabilir ama 2000W güce sahip bir tost makinesini sırf ekmek kızartmak için almanızı önermem. Aşırı enerji harcıyorlar. 800W'lik daha uygun bir cihaz ile enfes tostlar yapabilirsiniz ve uzun vadede daha ekonomik olur.

Malzeme kalitesi konusunda diğer arkadaşlar daha fazla yorum yapabilir ama 2000W güce sahip bir tost makinesini sırf ekmek kızartmak için almanızı önermem. Aşırı enerji harcıyorlar. 800W'lik daha uygun bir cihaz ile enfes tostlar yapabilirsiniz ve uzun vadede daha ekonomik olur.
Anladım hocam. Döküm tost makinesi bulamadım.