Selam, 19 yaşındayım. Saçlarım hatırı sayılır miktarda uzun, arkadan bağlayarak kullanıyorum ve uzattığımdan beri hiç berbere gitmedim. En son saçımı kestiğimde yine saçım çok uzundu ve kendi başıma 0'a vurmuştum, o yüzden belli bir berberim yok 4-5 senedir. Daha öncesinde gittiğim berberler ise hep mahalle berberi, tas koyup tıraş yapıyorlar ve Nisan'ın 4'ünde abimin düğünü var, o yüzden düzgün bir saç kesimi yapmak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında önerilerinizi beklerim.
Detaylar
Kim cevapladı?Kadir Alkan'ı dene. Güzel bir model yaparlarsa bundan sonraki tıraşlarda başka berberlere onu gösterirsin.
Syntax
Üstün
Kadir Alkan'ı dene. Güzel bir model yaparlarsa bundan sonraki tıraşlarda başka berberlere onu gösterirsin.
Güzel yer. Fakat fiyatları biraz fazla. Ama fiyatına değdiğini düşünüyorum.
Avrupa yakası değil maalesef ama videolara baktığımızda işini iyi yapıyor gibi.
www.instagram.com
Yusuf Gülek (@yusuf.cutt) • Instagram fotoğrafları ve videoları
37K Takipçi, 336 Takip, 16 Gönderi - Yusuf Gülek'in (@yusuf.cutt) Instagram fotoğraflarını ve videolarını gör
www.instagram.com
Son düzenleme:
Kadir Alkan'dan randevu aldım fiyatları biraz tuzlu ama bakalım ne yapacak. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. S
Sonuçları da paylaşır mısın? Öncesi sonrası şeklinde, merak ediyorum.
Syntax
Üstün
Kadir Alkan'dan randevu aldım fiyatları biraz tuzlu ama bakalım ne yapacak. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Randevuyu aldığınız kişi de önemli. Gerçekten fark oluyor.
Sonuçları paylaşayım. Eren diye bir beyefendiden randevu aldım ve hizmetten çok memnun kaldım. Randevu saatinde gittim öncesinde bir analiz yaptık nasıl bir şey yapacağımıza karar verdik kafamda hiç bir şey yokken gitmiştim ama çok yardımcı oldular. İlk kafam yıkandı sampuanlandi kremlendi sonra inanılmaz detaylı bir kesim yaptılar yaklaşık 50 dakika sürdü sonra tekrar kafam yıkandı ve 2 farklı ürün ile şekillendirdiler ve sonrasında güzel bir şekilde uğurlandım.
Cidden kefil olabileceğim bir yer, fiyat 1100TL'idi normal berberlerin 2 katı ama hakkını verdiler diyebilirim.
Cidden kefil olabileceğim bir yer, fiyat 1100TL'idi normal berberlerin 2 katı ama hakkını verdiler diyebilirim.
Sandığımdan düşükmüş. 2 ayda bir 1100TL fena değilmiş.Cidden kefil olabileceğim bir yer, fiyat 1100TL'idi normal berberlerin 2 katı ama hakkını verdiler diyebilirim.
Syntax
Üstün
Normal berberlerin 2 katı ama hakkını verdiler diyebilirim.
Evet hizmet gerçekten iyi. Ben de saçımı 2 ayda bir kestirdiğimden mahalle berberinde berbat bir kesim yapacağıma burayı tercih ediyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet