Gece 4'e kadar izleyebileceğimiz güzel bir dizi önerisi yaparsanız seviniriz. Tür fark etmez, sadece Better Call Saul, Breaking Bad'ya da the blacklist gibi adı sanı bilinen benzer yabancı diziler ve Netflix'te (yine de şart değil) olursa daha iyi olur.
Gece 4'e kadar izleyebileceğimiz güzel bir dizi önerisi yaparsanız seviniriz. Tür fark etmez, sadece Better Call Saul, Breaking Bad ya da The Blacklist gibi adı sanı bilinen benzer yabancı diziler ve Netflix'te (yine de şart değil) olursa daha iyi olur.
Şu yaşıma kadar hiçbir bölümünü kaçırmadığım 3 dizi var.
İlki Supernatural. 15 sezon bitirdim.
İkincisi Stranger Things. 4 sezon bitirdim 5. sezonun çıkmasını bekliyorum.
Üçüncüsü South Park. South Park kara mizah animasyon dizisi. 26 sezonu bitirdim.
Dostum hepsi bilim kurgu mu diyorum? Neden bu konuda boş ısrar yapıyorsun anlamıyorum. İlgimi çekmiyor diye söylemişim ama önerdin, senin kadar yine sorun etmedim ama tabii sen bilirsin.
DC evreninin anlatılmamış hikayelerini anlatan bir kurgusal dizi evreni var. Arrow diye harika bir diziyle başlayan adını da bu diziden alan bahsettiğim kurgısal evreni anlatan arrowverse izlemeni öneririm. 1000 bölümün üstünde yeterince uzun soluklu olur. İzleme sırasını istersen paylaşabilirim. İyi sosyaller.
Şu yaşıma kadar hiçbir bölümünü kaçırmadığım 3 dizi var.
İlki Supernatural. 15 sezon bitirdim.
İkincisi Stranger Things. 4 sezon bitirdim 5. sezonun çıkmasını bekliyorum.
Üçüncüsü South Park. South Park kara mizah animasyon dizisi. 26 sezonu bitirdim.