Gece 4'e kadar izleyebileceğimiz güzel bir dizi önerisi yaparsanız seviniriz. Tür fark etmez, sadece Better Call Saul, Breaking Bad'ya da the blacklist gibi adı sanı bilinen benzer yabancı diziler ve Netflix'te (yine de şart değil) olursa daha iyi olur.

Eğer sitcom isterseniz How I Met Your Mother çok sarıyor.

Şu yaşıma kadar hiçbir bölümünü kaçırmadığım 3 dizi var.

İlki Supernatural. 15 sezon bitirdim.
İkincisi Stranger Things. 4 sezon bitirdim 5. sezonun çıkmasını bekliyorum.
Üçüncüsü South Park. South Park kara mizah animasyon dizisi. 26 sezonu bitirdim.

İzlemek istersen bunları tavsiye ederim.

Son yazdıklarımın sadece ikisi bilim kurgu ama yine de sen bilirsin. Ki Alice in Borderland direkt bilim kurgu diye de geçmiyor.

Dostum hepsi bilim kurgu mu diyorum? Neden bu konuda boş ısrar yapıyorsun anlamıyorum. İlgimi çekmiyor diye söylemişim ama önerdin, senin kadar yine sorun etmedim ama tabii sen bilirsin.

Star-Trek eski ama sci-fi kült bir dizidir Netflix kütüphanesine de dahil tavsiye ederim.

Teşekkürler bakacağım.

DC evreninin anlatılmamış hikayelerini anlatan bir kurgusal dizi evreni var. Arrow diye harika bir diziyle başlayan adını da bu diziden alan bahsettiğim kurgısal evreni anlatan arrowverse izlemeni öneririm. 1000 bölümün üstünde yeterince uzun soluklu olur. İzleme sırasını istersen paylaşabilirim. İyi sosyaller.

Arrow'u izlemiştim ama diğer diziyi sizden duydum, aldım listeye teşekkürler.

Dexter, The Office, Dark. Türk dizilerinden de izlemediysen Gibi'yi 4 sezonu ara vermeden izleyebilirsin.

Gibi hariç çoğu listemde var, Gibi'ye bakacağım sağ olun.

Şu yaşıma kadar hiçbir bölümünü kaçırmadığım 3 dizi var.

İlki Supernatural. 15 sezon bitirdim.
İkincisi Stranger Things. 4 sezon bitirdim 5. sezonun çıkmasını bekliyorum.
Üçüncüsü South Park. South Park kara mizah animasyon dizisi. 26 sezonu bitirdim.

İzlemek istersen bunları tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam.

Band of brothers
The Wire
Mad Men
Boardwalk Empire
Sons Of Anarchy
Oz
Rome

Oz ve Mad Men hariç diğerlerini aldım, teşekkürler.

Son düzenleme: