Vâveylâ
Başarılı
Bakım şart hocam. Yakın olsaydık ben yapardım ama bilginiz yoksa tanıdık birine gitmek daha doğru olur.Ki bu sonuç aylar önce 7-8 ay öncesinde test ettim belki daha fazla da olmuştur
Bakım şart hocam. Yakın olsaydık ben yapardım ama bilginiz yoksa tanıdık birine gitmek daha doğru olur.Ki bu sonuç aylar önce 7-8 ay öncesinde test ettim belki daha fazla da olmuştur
Rica ederim lafı olmaz hocam. Siz en kısa sürede müsait bir anınızda laptopunuzun bakımlarını yaptırın. Saygılar.Ki bu sonuç aylar önce 7-8 ay öncesinde test ettim belki daha fazla da olmuştur.
Teşekkürler hocam dikkat edeceğim.
Hocam, yakında düzgün bilgisayarcı varsa götürün, fiyat alıp ona göre hareket edersiniz.Merhaba arkadaşlar,
Laptopum 1,5 yıldır bende, hiç bakıma göndermedim. Göndereyim mi diye düşünüyorum. Bir de ara sıra stutter yapıyor, ses kasıyor, mouse kasıyor gibi oluyor. Bunun için de göndereyim mi diye düşünüyorum. Ama çalıştığım için pek zaman kalmıyor; o yorgunlukla açmaya fırsat bulabilir miyim, bilmiyorum. 4-5 aydır laptop yatıyor, şarjı 0'a inmiş. Bir de bakıma diyelim gönderdik ama yine 6-7 ay kullanmasan, durduğu yerde kirlenir mi sizce, içi falan? Sizce ne yapmalıyım?