VA panel mi IPS panel mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByRedp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    panel va panel
Üst segment VA dedim. VA alt veya orta segment pek cazip değil fiyat uygun değilse.
25M2N3200W, 25G3ZM ve R25F-30 bu genellemenin disinda kalan yeni modeller. Bununla birlikte biraz butce artmasi durumunda Odyssey G6, MSI 275-QD ve Gigabyte G32QC gibi modeller de yeni cikan iyi VA'lardan.

25m2N3200W, 25G3zm ve R25F-30 bu genellemenin disinda kalan yeni modeller. Bununla birlikte biraz bütçe artmasi durumunda Odyssey g6, MSI 275-QD ve Gigabyte G32qc gibi modeller de yeni cikan iyi VA'lardan.

Bütçemi arttırabilirim hocam fakat 1080p monitör alacağım malum kartların gücü ortada 2K da ileride sorun yaşayacağım. Konu ile ilginizden dolayı size teşekkür ederim.

Bütçemi arttırabilirim hocam fakat 1080p monitör alacağım malum kartların gücü ortada 2K da ileride sorun yaşayacağım. Konu ile ilginizden dolayı size teşekkür ederim.
G3 giriş seviye ürün. Ben G7 G8 G9 gibi modellerden bahsediyorum.

Hiçbiri, LED panel daha iyi
Bende şuan 1366x768 bir monitör var ancak LED olduğundan kullanıyorum. Siyahlar ve renkler cidden güzel. LG 24MN49HM HD Ready (HD) Ekran Ben bunu kullanıyorum.

Şaka bir yana gözünüze hangisi daha iyi geliyorsa onu kullansanız olmaz mı direkt? Veya ikisini birden kullanabilirsiniz ekran kartınız destekliyorsa.

VA kullanacağım hocam kararı verdim yarın siparişi de vereceğim IPS panel benlik değilmiş.

Beni bu görüntü gerçekten çok rahatsız etti.

Dosya Ekleri

• IMG-20241220-WA0000.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
VA kötü IPS iyi OLED en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…