Rehber VA panel nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkayZ87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 667

ASUS ROG VA monitör de kullandım o da aynıydı. Çöptü yani. TN de kullandım eskiden. OLED de var evde. Şu an IPS kullanıyorum kullandığım en kötü paneller VA. Saçaklı ve renkler birbirine karışmış göz bozan ve yandan bakınca soluklaşan düz bakılması gereken bence çöp bir panel. Allah günah yazmasın ama VA evime sokmam

Dostum kullanım senaryosuna bağlı olarak değişen bir görsel kusuru, panele çöp diyerek nitelendirmen doğru değil. Monitöre farklı açılardan baktığın bir senaryoya sahipsen IPS veya OLED alabilirsin. Bu senaryoya sahip olduğunu bile bile VA panel aldıysan, bu tamamen senin bilinçsiz satın alma işleminden kaynaklı.

Ayrıca ASUS ROG olunca iyi olduğu anlamına gelmiyor. Markaya veya fiyat etiketine bakarak monitör alınmaz.

Bende Smart Monitör M7 43 inç var. VA panel kullanıyor. Ben çok memnunum renklerinden. TCL TV'lerdeki gibi bakınca grileşme yok.

Bende Smart monitör M7 43 inç var. VA panel kullanıyor. Ben çok memnunum renklerinden. TCL TV'lerdeki gibi bakınca grileşme yok.

Ben ondan arkadaşa aldım geçen sene. Düz bakınca güzeldi oyunlarda. Yandan izlerken soluk yine. VA gibi VA yani. TCL'den farkı yok. Özellikle TV'de VA alınmaz. Millet TV'nin tam ortasında mı otursun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…