https://steamcommunity.com/id/techolay/ en son 913 gün önce yasaklandı. Counter-Strike 2 oynamıyorum zaten. Ban yemiştim zamanında.
Detaylar
Kim cevapladı?Lara Croft
Uzman
Peki ya bu soru 913 gün sonra mı aklınıza geldi?
Konuyu açmıyıcaktım aslında. Aklımada gelmedi. Zaten CS:GO oynamıyorum. Pek kafaya takılmalık bir olay mı yani. Onu diyorum.
Lara Croft
Uzman
Bence kafaya takılmalık bir şey değil.
Evet. Ban yediğin oyunda takas yapamazsın. Pazarı kullanamazsın. 913 gün önce yaptığın ahlaksızca davranışın sonuçları bunlar. Bu hesaba oyun da alınmamalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Ban yediğin oyunda takas yapamazsın. Pazarı kullanamazsın. 913 gün önce yaptığın ahlaksızca davranışın sonuçları bunlar. Bu hesaba oyun da alınmamalı.
Nasıl takas yapamıyormuşum. Bal gibi de yapıyorum. Pazarıda kullanıyorum. Bilginiz var mı?
Lara Croft
Uzman
Bunlar aklıma gelmedi. Sanırım kafaya takılmalık bir şey.Evet. Ban yediğin oyunda takas yapamazsın. Pazarı kullanamazsın. 913 gün önce yaptığın ahlaksızca davranışın sonuçları bunlar. Bu hesaba oyun da alınmamalı.
DarthGorsoy
Bilgin
Hayır.
Spartan
Başarılı
Vac ban olunca Vac korumalı oyunlarda takas veya envarter satışı yapamazsın. Onun dışında diğer oyunlarla alakalı herhangi bir sorun olmaz. 12. sınıftayken denemek için hile açtığımda ana hesabım ban yemişti ama çok fazla oyun yok diye içerisinde başka bir hesap açıp onunla devam etmiştim ana hesabım olarak.