Adamın hakkını yiyorsunuz, Oziye de aynısını yaptınız. Sanırım BJK havluyu erken attı suçlu da Cerny oldu hahaha hiç güleceğim yoktu yahu.
BJK havlu atmadı, FB ve GS'nin puan kaybettiği ilk haftada da BJK kazandı.

Suçlu Cerny demedim, sadece BJK tarihinin en kötü futbolcusu olduğundan bahsettim. Yoksa "şu şöyle olsaydı..." diyebileceğimiz çok şey var maça dair. Konu o değil.

Cerny her maç bu şekilde berbat oynuyor. Sol ayaklı olduğu için çizgiye basamıyor, orta açamayacağı için içe doğru sürmeye kalkıp kaptırıyor. Her maç aynı şey. Cerny'nin karşısında oynasam şu halimle beni bile geçemez. Yapabildiği 2 şey var; ya içe doğru top sürmeye çalışıp kaptırır veya yan pas atar ya da korner çizgisine doğru sürüp yerden içeriye çevirmek isterken adamın ayağına çarpar korner olur.

Başka ihtimal yok. Çalım atamıyor, isabetli pas veremiyor, top süremiyor, orta açamıyor. Her atağı öldürüyor.

Yahu duran top olmuş. Orkun topun başına geçmiş, buna pas veriyor ki savunma dağılıp orta açsın. Bu da gidip sola sürüp topu kaptırıyor, tüm takım öndeyken bir anda kontra yedirtiyor.

Cengiz'i verelim, hem yerli hem de yıllık 15 asist, 27 gol garantili, hem de sudan ucuz. Yanında bir de stoper verelim. Çağlar'a ne dersiniz? Çağlar, Premier Lig, Bundesliga, La Liga görmüş adam. İsterseniz Becao var, kule gibi.
Bana uyar, Cengiz'i ver bu keli al.

Tamamen Orkun ve Ćerny'e yazıyor bu pozisyon. Görülmemiş kötülükte, halbuki ilk geldiğinde çok heyecanla izliyorduk.

Ekstradan, Beşiktaş'ın Olaitan harici hızla basabilen oyuncusu yok kontra atakta, Olaitan da box-to-box'a evrildigi icin Gedson'vari bir oyuncu gerekiyor.

Tamamen Orkun ve Ćerny'e yazıyor bu pozisyon. Görülmemiş kötülükte. Beşiktaş'ın Olaitan harici hızla basabilen oyuncusu yok kontra atakta, Olaitan da box-to-box'a evrildigi icin Gedson'vari bir oyuncu gerekiyor.
Sadece bu pozisyon olsa neyse diyeceğim de her maç aynı şey ya, sıktı.

Bir de Rangers teklif yaptı, gitmek istemiyorum demiş. Sinir ediyor yemin ederim ya. Ayağına gelen her topu kaybediyor. Bir öğrenmiş verkaç yapmayı, onu da yapamıyor zaten. Pas atacağım derken rakibe atıyor.

Tamamen Orkun ve Ćerny'e yazıyor bu pozisyon. Görülmemiş kötülükte, halbuki ilk geldiğinde çok heyecanla izliyorduk.

Ekstradan, Beşiktaş'ın Olaitan harici hızla basabilen oyuncusu yok kontra atakta, Olaitan da box-to-box'a evrildigi icin Gedson'vari bir oyuncu gerekiyor.
Geçen sezon Olaitan çarşıya inse dar ağacına alırlardı. Şimdi Olaitan övgüleri görüyorum. Geçen sezon Cerny övgüleri varken şimdi Cerny dar ağacında. Taraftar tatmin etmek zor iş. Kulüplere Tanrıdan sabır ve akıl sağlıkları için güç kuvvet diliyorum :)

Geçen sezon Olaitan çarşıya inse dar ağacına alırlardı. Şimdi Olaitan övgüleri görüyorum. Geçen sezon Cerny övgüleri varken şimdi Cerny dar ağacında. Taraftar tatmin etmek zor iş. Kulüplere Tanrıdan sabır ve akıl sağlıkları için güç kuvvet diliyorum :)
Olaitan yetenekli topçu değil pek, bunda herkes hemfikirdir bence. Olaitan'ın olayı yeteneği değil de mücadelesi. Yoksa o da çok top kaybı yapıyor falan ama her yere koşuyor, top kapıyor, top saklıyor vs. F/P oyuncu yani, maliyetine bakarsak özellikle rotasyon için gayet iyi.

Cerny geçen sezon da berbattı zaten. Transfer olmadan önce "iyi" olduğu düşünülüp alındı boş yere. Geçen sezonki asist sayısı da göz boyamamalı, birkaçı hariç genelde verdiği yan paslar asist oldu. Abraham bununla El-Bilal'i topçu yaptı işte.