Deelex64

Başarılı
Merhaba,
Bugün VakıfBank'a giderek hesap açtırdım. Kart başvurusunu mobilden yapabileceğimi söylediler. Bu arada annem Mastercard Bankomat Kart kullanıyor. Kart başvuru ekranında neden Mastercard bankomat kartları görünmüyor? (Bankomatlar sadece Troy ve Taraftar Kartları Mastercard.) Bu durumda ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taraftar Kart alabilirsin senin için sakıncası yoksa. Ama normal bankomat kartlarda da Troy harici oluyor diye biliyorum. Benimki kaybolmuştu yerine taraftar aldım Mastercard. Ama önceki de Mastercard'dı.

Ek olarak şubeden. ''Anında Bankomat'' Kart vermeleri lazımdı. ismine özel istemezsen bu şekil veriyolarlar o mastercard oluyor.

Taraftar kart alabilirsin senin için sakıncası yoksa. Ama normal bankomat kartlarda da Troy harici oluyor diye biliyorum. Benimki kaybolmuştu yerine taraftar aldım Mastercard. Ama önceki de Mastercard'dı.

Ek olarak şubeden. "anında bankomat" kart vermeleri lazımdı. İsmine özel istemezsen bu şekil veriyolarlar o Mastercard oluyor.

Hiçbir şekilde Mastercard alma şansım yoksa (taraftar harici) çok saçma olmuş. Bende mecbur taraftar kartı alacağım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Hiçbir şekilde Mastercard alma şansım yoksa (taraftar harici) çok saçma olmuş. Bende mecbur taraftar kartı alacağım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Dediğim gibi. Şube sizin adınız yazmayan bir Mastercard verebiliyor onlar yanlış bilgilendirmiş. Kartın yanında bir de kaplama alırsınız işiniz görülür hocam.

Dediğim gibi. Şube sizin adınız yazmayan bir Mastercard verebiliyor onlar yanlış bilgilendirmiş. Kartın yanında bir de kaplama alırsınız işiniz görülür hocam.

Vallahi hiç vermediler uygulama üzerinden alabileceğimi söylediler.
Genç bankomat kart ve Galatasaray taraftar kartı seçtim ne olur ne olmaz.

Troy sevmediğimden değil aslında bazı yerlerde geçmiyor. (internet üzeri, desteklemeyen POS cihazları vs.)
Onlarda olmayınca mecbur Mastercard tercih ediyorum.