Çözüldü Valorant 555.85 sonrası hata vermeye başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İfakat

Başarılı
Valorant son birkaç gündür sık hata veriyor. Bugün 2 kere daha verdi. Birinin hata kodu VAL 1067 diğeri ise sanırım tam hatırlamıyorum VAL 7.
En son NVIDIA sürücüsünü güncelledim o günden sonra olmaya başladı. Game Ready sürücüsünü kullanıyorum 555.85

Çözüm
Hangisini seçeceğim buradan? @409

Sadece NVIDIA'nın sitesi güvenilir hocam. Bunlara bakmayın ikisi de şüpheli (!). Hatanın kendisini üreten de NVIDIA ama olsun.
Geforce experience ile sürücüyü tekrar kur yaptım şu an bir sorun yok eğer yine hata verirse sizin dediğinizi uygulayacağım.

DDU İle kaldırıp tekrar yükledim sürücüyü şu anlık bir sorun yok. Teşekkürler.
NVCleanstall ile bir önceki sürüme temiz kurulum yap. Bakalım hala olacak mı görmüş oluruz.

NVCleanstall ile bir önceki sürüme temiz kurulum yap. Bakalım hala olacak mı görmüş oluruz.
En son verdiği hatada vanguard ile ilgili bir şey diyordu vanguard başlatılamadı diyordu sanırım. Eğer ilk defa yaşıyorsan yeniden başlat eğer sık yaşıyorsan sürücüleri güncelle yazıyordu.

En son verdiği hatada Vanguard ile ilgili bir şey diyordu Vanguard başlatılamadı diyordu sanırım. Eğer ilk defa yaşıyorsan yeniden başlat eğer sık yaşıyorsan sürücüleri güncelle yazıyordu.

Sen dediğimi yapıp PC'yi yeniden başlat oyuna girmeyi dene. Düzelmezse başka şeyler deneriz. Denerken sadece Valorant açık olsun.

İfadeler: 29
Sen dediğimi yapıp PC'yi yeniden başlat oyuna girmeyi dene. Düzelmezse başka şeyler deneriz. Denerken sadece Valorant açık olsun.
NVCleaninstall güvenli mi bilmiyorum ki birde ne kadar iyi çalışıyo eğer bir şey ters giderse bilgisayara format atmak istemiyorum.

DDU ile denesin diyecegim onu da guvenilir mi diye sorabilir...

Sadece NVIDIA'nın sitesi güvenilir hocam. Bunlara bakmayın ikisi de şüpheli (!). Hatanın kendisini üreten de NVIDIA ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…