Dagster3532

Becerikli
Arama çubuğuna Valorant yazıp oyuna tıklayınca tepki vermiyor. Herhangi bir şekilde hata kodu yok. Oyunu ve Riot istemcisini Revo ile beraber kaldırıp tekrar yükledim. Sadece Riot istemcisini bir şekilde açabilirsem o zaman 15-20 denemede bir kere girebiliyorum.

Hocam sağ altta "/\" çubuğu var. Ona basım riot istemcisinin logosu vardır. Sağ tık tüm oyunlar diyin istemci açılacak. Sonra valorant oyna diyin. Ben dede öyle bir sorun var. Öyle yaparak çözüyorum.

Hocam sağ altta "/\" çubuğu var. Ona basım Riot istemcisinin logosu vardır. Sağ tık tüm oyunlar deyin istemci açılacak. Sonra Valorant oyna deyin. Ben dede öyle bir sorun var. Öyle yaparak çözüyorum.

Hocam bunun mutlaka çözümü vardır diye düşünüyorum. Çünkü böyle saçmalık olamaz. Her oyunu ben çok rahat açabiliyorken neden Valorant gibi bir oyun için özellikle böyle bir yol izleyim ki?

Hocam bunun mutlaka çözümü vardır diye düşünüyorum. Çünkü böyle saçmalık olamaz. Her oyunu ben çok rahat açabiliyorken neden Valorant gibi bir oyun için özellikle böyle bir yol izleyim ki?
Yeni gelen güncellemeler ile sadece sen ben değil , çoğu kişide var bu sorun. Yaoacak bir şey yok.