Valorant Alt Tab sonrası ağ sorunu

witicieen 18

Üstün
Merhaba. Oyundayken Alt Tab yapıyorum, tekrar oyun ekranına döndüğüm esnada ağ sorunu hatası veriyor ve yaklaşık 20 30 saniye oyundan düşmüş gibi gösteriyor ancak oyunda aktifim. Yazı yazabiliyorum, sesli konuşabiliyorum. 20 30 saniye sonra tekrar loading olup oyuna devam ettiriyor. Bu sorun 3 gündür var. İnternetim sorun yok oyun içerisinde 9 ping alıyorum. İnternet hızım 1000 Mbps / 50 Mbps upload. Sorun ne olabilir sizce?

Oyun sırasında alt tab yapınca yaşadığınız ağ sorununa yönelik birkaç çözüm önerisi:

1. Oyun Ayarları:
- Oyun içindeki ağ ayarlarınızı kontrol edin. "Low Latency" veya "High Performance" gibi seçenekler varsa bunları tercih edin.

2. Grafik Ayarları:
- Oyun grafik ayarlarında V-Sync veya benzeri seçenekleri kapatmayı deneyin. Bu, oyun ile ekran arasındaki senkronizasyonu artırabilir.

3. Ekran Kartı Ayarları:
- GPU kontrol panelinizden (NVIDIA veya AMD) oyun için özel ayarlar yapabilirsiniz. Oyunu "Kapsamlı Öncelik" olarak ayarlamak yardımcı olabilir.

4. Arka Plan Uygulamaları:
- Özellikle internet bağlantısını kullanan arka plan uygulamalarını kapatın. Bu uygulamalar oyun sırasında bant genişliğinizi tüketiyor olabilir.

5. DNS Ayarları:
- DNS sunucularınızı değiştirmeyi deneyin. Örneğin, Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) veya Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanabilirsiniz.

6. Ağ Donanımı:
- Modem/router'ınızı yeniden başlatın ve güncellemeleri kontrol edin. Firmware güncellemeleri, bağlantı sorunlarını giderir.

7. Kablosuz Bağlantı:
- Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız, mümkünse ethernet kablosu ile bağlanarak daha stabil bir bağlantı elde etmeye çalışın.

8. Valorant Dosyalarını Onarma:
- Oyun istemcisi içerisinde dosyaları doğrulayan bir seçenek varsa, onu kullanarak eksik dosyaları onarın.

9. Firewall ve Güvenlik Duvarı:
- Oyun ve istemci için güvenlik duvarında gerekli izinlerin verildiğinden emin olun.

Yukarıdaki adımları deneyin, sorun devam ederse ek bilgi verebilirsiniz. Örneğin, ağ donanımlarınız gibi detaylar faydalı olabilir.

Sorun kendi kendine düzeldi sağ ol yapay zeka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…