Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 24 Haziran 2025 #1 Tamamen çözünürlük uyuşmazlığı ile ilgili bir sıkıntı var. Monitörüm 2K, ayarlardan da 2K'ya ayarlı. Valorant oyun içi ayarlarda neye alırsam alayım Alt+Tab attığımda ekran tekleyip oyundan atıyor. Önerisi olan var mı?
Tamamen çözünürlük uyuşmazlığı ile ilgili bir sıkıntı var. Monitörüm 2K, ayarlardan da 2K'ya ayarlı. Valorant oyun içi ayarlarda neye alırsam alayım Alt+Tab attığımda ekran tekleyip oyundan atıyor. Önerisi olan var mı?
Ada Wong Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 560 Çözümler 16 Beğeniler 343 24 Haziran 2025 #2 AMD sürücü ayarlarıyla oynamış olabilir misin? Oyun ayarlarından tam ekran pencereli yapar mısın? Artı -2 Eksi
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 24 Haziran 2025 #3 Anın video kaydı varsa daha net yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 24 Haziran 2025 #4 Ekran kartı sürücünüz nedir? Eskiyse oyunla çakışıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 24 Haziran 2025 #5 Ada Wong dedi: AMD sürücü ayarlarıyla oynamış olabilir misin? Oyun ayarlarından tam ekran pencereli yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Afterbyte dedi: Anın video kaydı varsa daha net yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Uranos dedi: Ekran kartı sürücünüz nedir? Eskiyse oyunla çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Pencereli tam ekrana aldım düzeldi lakin o zaman da çözünürlük değiştiremiyorum. 2K'da mı oynamak zorundayım? Artı 0 Eksi
Ada Wong dedi: AMD sürücü ayarlarıyla oynamış olabilir misin? Oyun ayarlarından tam ekran pencereli yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Afterbyte dedi: Anın video kaydı varsa daha net yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Uranos dedi: Ekran kartı sürücünüz nedir? Eskiyse oyunla çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Pencereli tam ekrana aldım düzeldi lakin o zaman da çözünürlük değiştiremiyorum. 2K'da mı oynamak zorundayım?
Ada Wong Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 560 Çözümler 16 Beğeniler 343 24 Haziran 2025 #6 Michael MYERS dedi: Pencereli tam ekrana aldım düzeldi lakin o zaman da çözünürlük değiştiremiyorum. 2K'da mı oynamak zorundayım? Genişletmek için tıkla... Masaüstü üzerinden değiştir çözünürlüğünü, başka yöntem bilmiyorum. Oynadığım zamanlarda bende yaşıyordum. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Pencereli tam ekrana aldım düzeldi lakin o zaman da çözünürlük değiştiremiyorum. 2K'da mı oynamak zorundayım? Genişletmek için tıkla... Masaüstü üzerinden değiştir çözünürlüğünü, başka yöntem bilmiyorum. Oynadığım zamanlarda bende yaşıyordum.