En başta kitle sonrasında oyun berbat.Evet, ikisi de kötü CS'nin antihile sistemi, Valorant'ın mermi sapma oranı adamlar ıskala diye ilk mermiye sapma oranı koymuş 2 sininde eşleştirme sistemi birbirinden kötü, sesli sohbete asla önlem alamıyorlar her maç dini, ırki, ailevi değerler havada uçuşuyor.
Detaylar
Kim cevapladı?İstanbul sunucusunda girmemek lazım, Londra sunucusunda oynuyorum ben genelde adamlar oyunu hayatı gibi görmediği için flame atmıyorlar.
Orası öylede hocam sözde bu oyun TF2'nin yerini alacakmış. TF2'nin tırnağı bile olamaz bu oyun.Beta playtestin amacı bu tür sıkıntıları tespit etmektir zaten.
- Makaleler
- 1
Kötüsüne bir şey demem ama çocuk oyunu kelimesi garip kaçıyor genelde. Fortnite'a da bazı forumlarda öyle deniyor, çocuk oyunu diye bir şey yok. Bizim lisede hâlâ Brawl Stars oynayanlar var yani@MechaAti İkisi de kötü oyun. Valorant ise kötü bir çocuk oyunu.
Benim epey hoşuma gitti, daha çok eksiği var evet ama potansiyeli aşırı yüksek.Deadlock çıkış yapamadan ölecek. Beta playteste davet edildim ve baya boş oyun.
Ayrıca ufak bir not düşmek isterim silahlar, silahların hasarları, tasarımları benzemesine karşın oyunda mapler ve oynanış Valorant'tan çok farklı. Mükemmel bir fikir, tek sorun silahlar bariz biçimde alınmış. Silahlara da direkt alınmış diyemiyorum, farklı silahlar da var. Yani oyun oynayınca o kadar da Valorant kopyası değil, evet benzer yönleri var ama mantık çok farklı.
Ayrıca iki oyunun da Beta Playtesti'ni oynayabiliğim için çok mutluyum.
2. paragrafta bahsettiğim oyun Spectre Divide bu arada.
Son düzenleme:
Kötüsüne bir şey demem ama çocuk oyunu kelimesi garip kaçıyor genelde. Fortnite'a da bazı forumlarda öyle deniyor, çocuk oyunu diye bir şey yok. Bizim lisede hâlâ Brawl Stars oynayanlar var yanikitleye gelirsek zaten TR kitlesi berbat ona bir lafım yok.
Benim epey hoşuma gitti, daha çok eksiği var evet ama potansiyeli aşırı yüksek.
ayrıca ufak bir not düşmek isterim silahlar, silahların hasarları, tasarımları benzemesine karşın oyunda mapler ve oynanış Valorant'tan çok farklı. Mükemmel bir fikir, tek sorun silahlar bariz biçimde alınmış. Silahlara da direkt alınmış diyemiyorum, farklı silahlar da var. Yani oyun oynayınca o kadar da Valorant kopyası değil, evet benzer yönleri var ama mantık çok farklı.ayrıca iki oyunun da beta Playtesti'ni oynayabiliğim için çok mutluyum.
2. paragrafta bahsettiğim oyun spectre divide bu arada.
Benim de hoşuma gitti 5 maç attım ilk 2 maç oyunu çözmeye çalıştım o 2 maç ölüp durduğum için nefret ettim oyundan sonradan açıldı.
Şahsen oyun iyi yetenek istiyor. Valorant'ın aksine sprey işini iyi (vandalın ilk mermisinden sonra 2. mermisinde saçma bir yere gitmesi bu kusmı fazla bilmiyorum) yapmışlar. Zaten 5V5 FPS oyunlarında özgün oyun fikirleri kalmadı istisnalar hariç.