Niye bu kadar hakaret yemiş oyun anlamadım. Benim de favorim değil ama arada kafa dağıtmalık giriyorum işte. CS ile aynı mantıkta benim için. Zaten FPS oyunundan beklentiniz nedir ki CS bundan da klasik hadi yetenek muhabbeti var bu oyunda. Ayrıca hikayeli oyun oynarken içim çekiliyor can sıkıntısından. Kütüphanede yatıyor.
Oyunda yaptığımız tek şey 5'e 5 silahla çatışmak, çok popüler diye ben de yükledim ama bana çok basit bir oyun gibi geliyor, sizce silmeli miyim? Ya da oyunda eğlenmek için neler yapmalıyım?
Oyunda yaptığımız tek şey 5'e 5 silahla çatışmak, çok popüler diye ben de yükledim ama bana çok basit bir oyun gibi geliyor, sizce silmeli miyim? Ya da oyunda eğlenmek için neler yapmalıyım?
Online silah oyunların sıkması normal sürekli aynı şeyleri yapıyorsunuz zaten rakibe silahla vur öldür mantığı zaten ilerleyen zamanlarda sıkmaya başlıyor.
Online strateji oyunları, puzzle, kelime bulmaca ya da Candy Crush, Minecraft gibi oyunlara yönelebilirsin.
Benim önerim kesinlikle Terraria ve Minecraft olacaktır Minecraft'ta yaratıcılığını, Terraria'da ise zekanı kullanırsın!