Uranos

Üstün
Yer
Adana
Oyunda yaptığımız tek şey 5'e 5 silahla çatışmak, çok popüler diye ben de yükledim ama bana çok basit bir oyun gibi geliyor, sizce silmeli miyim? Ya da oyunda eğlenmek için neler yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda yaptığımız tek şey 5'e 5 silahla çatışmak, çok popüler diye ben de yükledim ama bana çok basit bir oyun gibi geliyor, sizce silmeli miyim? Ya da oyunda eğlenmek için neler yapmalıyım?

Oyun normal oynayınca beni de sıkıyor, rank kasarsanız bir tık eğlenirsiniz ama tavsiyem oyunu silmeniz.

Oyunu ciddiye alıp rekabeti hissetmiyorsanız eğlenceli gelmez zaten. Öylesine adam vurmak için giriyorsanız eğlenmemeniz normal, rank sistemi bunun için var.

Valorant genelinde konuşmuyorum ama unranked veya düşük eloda öylesine oynamak için oynarsanız tabii ki eğlenemezsiniz. Bu tarz oyunların amacı yüksek ranklara çıkıp insanlarla rekabet etmek.

5 vs 5 bütün FPS oyuncuları temelinde silahla çatışmaya dayalı basit oyunlardır zaten. Ha bu tabi ki Valorant'ın kötü bir oyun olduğunu, arkasında Riot Games ve Tencent olmasa bırak bu kadar popüler olmasını betada direkt kapanacak kalitede bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez.