Detaylar
Kim cevapladı?NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
FPS'nizi Hz'nizin biraz üstünde sabitleyin ya da hiç sabitlemeyin ben sabitleyince gecikme oluyordu sabitleme yapmayı önermem.
Alparow
Uzman
FPS'nizi Hz'nizin biraz üstünde sabitleyin ya da hiç sabitlemeyin ben sabitleyince gecikme oluyordu sabitleme yapmayı önermem.
Hocam yükseğine sabitleyincede yırtılıyor sabitlemediğimde ise sıcaklıklar fazla oluyor.
dalmatianpelican
Yetkin
Vsync açın ya da monitor freesync destekliyorsa onu açın
- Makaleler
- 5
Selamlar,
FPS sabitleyerek ısı düşürmeyi denemek yerine ısının kaynağını çözmeniz lazım.
Alparow
Uzman
V-Sync açın ya da monitor FreeSync destekliyorsa onu açın.
Vsyncdede aynı hocam.
Selam,
Hocam işlemci sabitlendiginde 50 iken sabit olmadıgınde 55 falan ekran kartı iste 55'ten 67'ye çıkıyor.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Vsyncdede aynı hocam.
Hocam işlemci sabitlendiginde 50 iken sabit olmadıgınde 55 falan ekran kartı iste 55'ten 67'ye çıkıyor.
Valorant Ekran kartı değil işlemci ağırlıklı bir oyun yüksek grafikte oynamanızı önermem düşük grafik daha güzel ve göz yormaz.
Ben şahsen FPS Sabitlemeyi önermem. Bende delay yapıyordu hissedilir bir şekilde.
Alparow
Uzman
Valorant ekran kartı değil işlemci ağırlıklı bir oyun yüksek grafikte oynamanızı önermem düşük grafik daha güzel ve göz yormaz.
Ben şahsen FPS sabitlemeyi önermem. Bende delay yapıyordu hissedilir bir şekilde.
Hocam düşük grafiklerde bu şekilde zaten.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sıcaklık yaz aylarının etkisiyle bir tık daha fazla olabilir. 50 55 derece işlemci sıcaklığına normal deniliyor. Ekran kartınında 80 üstüne çıkmadığı sürece normal sizin de 67 dereceymiş zaten.
Alparow
Uzman
Sıcaklık yaz aylarının etkisiyle bir tık daha fazla olabilir. 50 55 derece işlemci sıcaklığına normal deniliyor. Ekran kartınında 80 üstüne çıkmadığı sürece normal sizin de 67 dereceymiş zaten.
Tamam hocam sağ olun.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-